uitstekend

snelle levering, goed produkt

Geen commentaar

Perfect en snel!

Doordat de bouwmarkten enkel nog online orders verwerken bleek het een hele opgave om iemand te vinden die verf op kleur kan mengen en thuisbezorgen. De juiste verf binnen een dag geleverd in een professioneel blik! Helemaal top! Ik kan weer lekker verder. ☺️

zeer goede ervaring

Duidelijke communicatie op vragen. Goede afhandeling en mooi op tijd geleverd

Goede website, overzichtelijk en informatief. Snelle levering en goede kwaliteit. Dus kortom: perfect!!! Zeer tevreden.

Goed product

Prima product maar de levering laat wel even op zich wachten, duurde erg lang!

Besteld en snel geleverd

Snelle en goede levering

Een hele nette en vlotte levering.

Top site snelle bezorging

In de drukke periode bestelling geplaatst, en dan toch snel kunnen leveren top hoor. Overzichtelijke site ik ben dik tevreden

Snelle levering en scherpe prijzen

Snelle levering en scherpe prijzen

Goed en snel.

Ik heb 2 emmers rubber coating gekocht, de prijs was superlaag en de levering was al de volgende dag, helemaal goed. Ga zo door! Gr Marc

prima, snel en correct

Het bestelde is correct en snel geleverd. Duidelijke site.

Uitstekende betonverf

Gewoon niks op aan te merken

Doet wat t moet doen.

Verf besteld dit was niet voorradig. Om mij toch snel te kunnen leveren gaven ze mij andere blikken.

Hele snelle en correcte leverimh

Snelle en correcte levering van een uitstekend product, dit product heeft voor mij genoeg bewezen topppp

top en snel

top en snel telefonisch vriendelijk geholpen

Goed advies en snelle levering

De zin zegt het eigenlijk al. Tijdens telefonisch overleg goed advies gehad. Er werd geluisterd naar je vraag. Volgende dag bestelling op site geplaatst en toch snelle levering ondanks Corona en Kerstpakketten

Steeds snelle levering !!

Topkwaliteit verf aan een goede prijs en steeds een snelle levering, zelfs in de drukke kerstperiode.

Snelle en goede service

Goede service, zeer snel

Een goede en snelle service!

Duidelijke site. Jullie beloven een snelle levering en komen dit ook na. Heel prettig!

Snel geleverd en goeie kwaliteit

Snel geleverd en goeie kwaliteit