Prima snel geleverd

Snelle levering product nog niet gebruikt maar ga er vanuit dat deze goed is

Superservice

Snelle en superservice ondanks de drukte bij de Postservice! top

Helemaal top

Op woensdag de 30e een bestelling geplaatst. Donderdag de 31e (oudjaarsdag) in de avond geleverd. De blikken dakcoating waren goed ingepakt en goed verpakt. Verder stickers op de dozen wat de bovenkant is. Kortweg top.

Correct en snel

Zeer klantgericht en deskundig

Best spannend om online 2Komponenten Epoxy coating te kopen als je daar nog nooit van gehoord hebt. De deskundige en geduldige adviezen hebben we zeer gewaardeerd! Daarnaast is de bereikbaarheid, antwoord op mailtjes en de leverbetrouwbaarheid top! De vloeren zijn erg mooi geworden: en daar ging het ons om!

geweldig

geweldig

Alles ok. Snelle levering

Duidelijke website en snelle levering!!!

Verder geen commentaar.

goed produkt

Uitleg over het mengen en laten drogen is wat magertjes

Vlotten bestelling. Goede dakcoting

Ik had avonds om 19u besteld de andere dag om 10u in huis supper goed bedankt

Top gewoon geleverd wat ik gevraagd had niets mis mee

Ik ben in Deventer geweest waar mijn pakketje klaar stond Meer kan een mens niet wensen Ps GELUKKIG NIEUWJAAR !!!

Vlot

Erg snel geleverd....super!!

Goed en snel

Duidelijke site en snelle service

Super service !

Zelfs tijdens de feestdagen een super vlotte service !

Snel in huis. Geen gedoe. Superservice.

Snel en duidelijk.

Goede prijs en zeer snel geleverd!

Goede prijs en zeer snel geleverd!

Hele goede service snel, duidelijk, en goedkoop. prijs kwalitijd is een 10!

Prima product en goed te verwerken met een duidelijke handleiding. De producten waren prima verpakt alleen is alsnog helaas een component gaan lekken ondanks de pot nog was verzegeld. dus met het eruit halen uit de doos zat alles onder de verf. Verder een echte aanrader.

Maken waar wat ze zeggen. Mooi prijs en snel geleverd. Aanrader dus

Service en bezorging OK.

Perfecte service en super snel geleverd. Nog geen droog weer gehad om de verf te gebruiken maar een test plankje ziet er super strak uit.

Goede kwaliteit

Amazing

Super Amazing

Duidelijke site, goed verpakt en snel bezorgt.

Inmiddels (primer & coating) besteld. Mooi op kleur gemengd en keurig (tijdens corona en kerstvakantie) de volgende dag bezorgd.

Kwaliteit, en snelle levering

Afspraak nagekomen, prima levering in drukke tijd

Zie boven

Snel geleverd prima verf

De informatie over de levering is op reclameberichten gekomen. Daarom gemist wanneer de levering zou zijn. Wel netjes bij de buren bezorgd

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer