Snelle levering!!

Goed verpakt en snel geleverd!

Goed telefonisch advies, en snelle levering!

Een vloer coaten is niet echt goedkoop, daarom telefonisch advies gevraagd, waarbij er toch nog wat goede tips naar voren kwamen!

Gewoon superrrrrr

Super snel en alles correct

Precies als verwacht

Makkelijk, snel, groot assortiment en snel geleverd. Precies zoals het altijd zou willen!

Perfect en snel geleverd.

Professioneel!

Order is netjes verzorgd en verstuurd! Alle OAF producten op tijd desondanks alle december drukte! Compliment voor de medewerkers van VerfBestelSite. Bedankt voor de service!!

Goed en snel

Snelle levering en goede kwaliteit. Ik vind het een nadeel dat de verf niet in kleinere en grotere verpakkingen leverbaar is. Bijvoorbeeld halve en hele liter. De sticker 'This site up' zat eenmaal op z'n kop en de bussen dus met de bovenkant onder... Goed dat het verder prima verpakt was.

Al mijn steigerbouwer meubelen geschuurd en behandeld Zien er weer prima uit

Fijne service en advies

Tevreden be ik met het resultaat en het advies wat de verkoper mij heeft gegeven wat betreft de bestelling van de verf. Wat voor mij handig was geweest, is een minder grote hoeveelheid voor een klein oppervlak.

snelle levering en ook nette corectie

Het product is goed voor een aardewerken pot. Bij de levering was er waterglas in het plastic gelopen, maar er werd een goede regeling getroffen,

Heel goed!

Prima, alle lof!

Probleemloos

Ondanks corona crisis snelle levering voor een schappelijke prijs.

Snel geleverd, goed verpakt

Nu regelmatige bestellingen gedaan. De volgende dag in huis.

Gewoon top

Snel en goed

snel in huis

goede verf snel in huis

snel geleverd.

Heel netjes verpakt. bedankt!

Duidelijke website, goed advies

Na telefonisch contact met specifieke vraag, goed advies gekregen. Snel antwoord. Prima website.

Prima volgens afspraak klaargezet.

Wel 1 aandachtspunt: Ik had (o.a.) drie 20L blikken verf besteld. Deze zaten per stuk in een doos. In de doos was de vrije ruimte behoorlijk goed opgevuld. Maar de dozen werden bij afhalen liggend aangeboden. Zo heb ik ze ook vervoerd, omdat je niet van buiten kunt beoordelen wat erin zit. Eén van de blikken is gaan lekken tijdens vervoer. Ik adviseer dozen met zo'n zwaar blik niet liggend aan te bieden om dit te voorkomen.

Ondanks deze drukke kerstdagen.....snel geleverd en goede technisch advies TOP

In een woord TOP. Snelle levering en technisch advies

Goede uitleg en snel geleverd

Goede uitleg en dag na bestelling al in België geleverd

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Goede en vriendelijke voorlichting

Voor de derde of vierde keer iets besteld. Eerste even informatie ingewonnen. Ik werd vriendelijk geholpen en naar tevredenheid.

Goed product

Beits is goed te verwerken ,mooi resultaat

Goede snelle levering

Goede snelle levering