Perfecte service. Zeer goed product.

Zeer positieve ervaring. Punctueel geleverd. Keurig verpakt. Degelijk materiaal!

prima vernis maar het vervoer is een schande.

vernis is vrij snel geleverd, maar ik denk bij de post.NL met de doos een wedstrijd hebben gespeeld: om het ver gooien record te verbeteren. Van de 6 blikken van 2,5 liter is er niet één zonder deuk, Er zijn deuken die tot bijna het midden van het blik gaan, een wonder dat geen enkel lekte, maar dat wisten ze blijkbaar bij VerfBestelSite.nl, wand die hadden voorzorg maatregelen getroffen. Geen enkel blik kan herbruikt worden.

goede service en een snelle levering

tt

7 dagen na bestelling zeer adequate E-mail reacties ontvangen, complimenten!

Teleurstelling aangaande afhandeling bestelling 400072070 tot op heden volledig weggenomen, het wachten is nu op de levering aan ons adres in Frankrijk.

Heel goed bereikbaar voor advies en overleg

Ze zijn heel gemakkelijk bereikbaar voor de juiste adviezen

Netjes geleverd, goed verpakt.

Top sevice.

Redelijk

Het bilk lekte en zo doende was er wat uit gelopen dus meer aandacht voor het verzenden

Uitgebreid assortiment speciale producten.

Na lang zoeken naar een kwalitatief goed product om tegels over te schilderen kwam ik op de site van verfbestelsite.nl. Zij bieden een uitgebreide beschrijving van de producten en toepassingen. Daardoor het juiste product kunnen bestellen wat snel en goed verpakt werd geleverd.

Beetje teleurgested

Afspraak levering nt zoals afgesproken. Op site niet echt duidelijke info. Wat mijn bestelling betreft, had kleurloos produkt besteld, was dan ook niet wat ik daar vn verwacht had.

Hele goede servies en snelle levering.

Ik had snel beits nodig en kwam via internet bij U uit. Het was een goede prijs en een zeer snelle levering en is voor herhaling vatbaar.

Uitmuntend!

Prijs/kwaliteit top. Correcte webshop, heel goede dienst na-verkoop!

Levering snel. en producten in goede staat ontvangen .

Prima uitleg goede service snelle levering

Bijzonder goed tevreden

Super snelle levering.

Snelle levering en goed verpakt.

snel geleverd, info mag beter

Ik heb Holdbar vloercoating besteld. Super als het er eenmaal op zit. Op de verpakking staat 2 uur verwerkingstijd, op de website staat 1 uur. Hou 1 uur aan, 2 uur lukt echt niet (ik heb het verwerkt bij 15 graden). Gebruik een 40cm roller op stok als je grote oppervlakken hebt (meer dan 30m2), met een 25 cm roller werk je jezelf uit de naad. Meng de coating in een verfemmer met een rek, een bakje werkt echt niet, gaat schuiven, emmer is praktisch. Bij de 1e laag vond ik het lastig inschatten hoeveel ik nu smeerde, er staat op de website 200gr/m2. Maar hoe meet je dat af? Uiteindelijk met een weegschaal de verpakkingen door 1/2 gedeeld en het soul in 2x verwerkt, is wel zo relaxed. Is goed gegaan, heel tevreden over resultaat.

Snelle levering met top producten

Snelle levering met goede producten.

Uitstekende dienstverlening

VerfBestelSite werkt snel, tegen marktconforme tarieven en een blik verf wordt zodanig ingepakt dat er weinig mee kan gebeuren. Ik ben heel tevreden.

pakket goed en snel ontvangen, maar het product nog niet gebruikt

pakket goed en snel ontvangen, maar het product nog niet gebruikt

Onverwacht

Wij wonen in Duitsland en op ons adres is het moeilijk om iets geleverd te krijgen. Maar de bestelling van Verf bestel site was er vrij snel en aan de deur geleverd.

Verf langs deksel uitgelopen

De pot met verf was uitgelopen. Gelukkig was er nog een extra plastiek rond.

snelle correcte service

vlotte correcte service

Levering op tijd

Levering op tijd. Produkt voldoet aan vereachting

altijd snelle levering en goede service.

Goede verf en beits tegen een betaalbare prijs.

Snelle en correcte bezorging

Service bij het bezorgen de zware doos binnen brengen.

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer