Snel geleverd top

Echt fijn dan je erop kan rekenen dat voor een bepaalde tijd besteld de volgende dag geleverd wordt super

Prima service, snelle levering

Klantenservice prima geholpen bij mijn vragen. Gaven ongevraagd advies, dus kon niet beter.

supersnel

snel en correct geleverd

gewoon goed

Goed assortiment en snelle levering

Goed assortiment en snelle levering

Snelle service! goed product!

Aan te bevelen.

snelle bezorging.

Mijn ervaring met gekookte lijnolie op geimpregneerd hout was een grote afknapper. Want het hout kreeg een poepkleur bruin.

heel goed gegaan

netjes en goed verpakt en ook goed informatie op de site. een kind kan de was doen.

Goed materiaal en snel geleverd

Snel geleverd en niet te duur

Heel positief

Kleine hoeveelheid verf (dakcoating) besteld. Klein stuk van het dak uitgeprobeerd. Geweldig spul.

goede prijs en een goede snelle afhandeling

in 2 woorden.......gewoon goed

Fantastische organisatie

Ik heb op verzoek vooraf goede product adviesen en hoe te verwerken gekregen via de mail. Na aanschaf goede service gekregen bij een om te ruilen item. Top! Zo zouden er meer moeten zijn...

Goede kwaliteit, lage prijs

Ik bestel mijn beits bij de verfbestelsite omdat deze betaalbaar is en van prima kwaliteit. Al ons hout in de tuin hebben we hiermee behandeld. De beits verkleurt niet en is heel gemakkelijk op te brengen. Snelle bezorgservice..

Duidelijk en vlotte afhandeling van de bestelling

Zeer snel en duidelijk ivm de levering en de afhandeling ervan,

Geen problemen

Gestuurd wat ik besteld heb toppie

gewoonweg super

Geweldige ervaring Zowel bestellen als aflevering

Super snel geleverd

Snelle levering Juiste prijs. De kwaliteit gaan we zien na een winter periode. Maar als ik de andere ervaringen lees moet dat goed komen.

Alleen jammer dat je als particulier niet in aanmerking komt voor korting ondanks je vele afname van verf en ik verschillende keren dezelfde verf afgenomen heb en nu lichtelijk kleurverschil constateer

Super goeie bedrijf

alles netjes op tijd in huis en goed ingepakt

TOP

Snelle levering zoals beloofd.

zeer goed

en op tijd

Zeer tevreden met aankoop

1e keer dat ik dit product gebruik dus hoop ik dat het kwalitatief is en dat het inderdaad het hout voldoende beschermt voor een jaar.

Goed advies en snelle levering van materialen.

Na jullie advies, was de rest een fluitje van een cent.

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer