goede verf en goede prijs

makkelijk bestellen op de overzichtelijke website. Volgende dag geleverd.

Snelle service en keurig verpakt , mijn dank daarvoor

super snel en super product

op tijd geleverd en prima product

Product helemaal top.

Alleen de verpakking was voor hetgeen we besteld hadden (een kleurenwaaier) veel te groot en opgevuld met schuim. 'This site up' was overbodig voor de vervoerder. Misschien een standaard procedure bij het inpakken maar voor het milieu te belastbaar.

Goede spullen en snelle levering

Prettige site

mijn ervaring met Holdbar badkamercoating

Ik ben erg ontevreden over de verpakking van de harder van de badkamercoating. Het is prima verf, maar het blik harder is na 1 x gebruiken en zelfs voor de 1e keer gebruiken niet te openen zonder het hele blik te ruineren. Ik heb een nieuw leeg blik in de winkel moeten kopen en de harder daarin overgegoten. Dan is het openen geen probleem meer. Dat is wel erg bij zulke dure 2 componenten verf.

Prima spul

Ik heb fijn gewerkt met de Holdbach primer, PU coating en Finish. Echter, het kleine blik met de PU coating was erg moeilijk open te krijgen met een gewone verfblik opener, ook met een schroevendraaier of met een tang lukte me het niet om het blik ongeschonden te openen...Uiteindelijk ging het blik met allerlei kapotte en scherpe randen open. Het enige minpuntje... Groeten, Michiel Bos

Goede produkten en service

Helaas was er iets mis gegaan bij Post-nl, pakket op z'n kant waardoor verfblik half open was gegaan. Is goed opgelost door heel snel een nieuwe verpakking te sturen. Prima produkten

Ok

Snel en goed

drama, niks bestellen daar

telefonisch afgesproken dat ongebruikte spullen retour mogen ( STAAT OOK OP DE WEBSITE) spullen terug gestuurd zelf voor verzending betaald en ze hebben mail gestuurd dat alles is goed aangekomen maar ze nemen deze retour niet aan. ze weigeren terug te betalen. zelf hebben ze van alles te laat geleverd daarom was er afgesproken dat we meer bestellen omdat ze problemen hebben met tijdig leveren.

Mooie producten voor een goede prijs, snelle levering

Mooie producten voor een goede prijs, snelle levering

Prima prijs kwaliteit, snelle levering

TOP

Snel

Verf is goed de leus niet

De leus voor 21.30 uur besteld de andere dag in huis klopt niet Volg je pakketje gaf aan vrijdag ochtend maar s middags nog niks nog een keer gekeken werdt het zaterdagochtend Maar zaterdagochtend nog niks stond er in eens eind van de middag kwart over drie werdt het eindelijk bezorgd Denk je heb een vrije dag kan ik mooi schilderen maar nee hoor dus niet Dus mijn conclusie jullie doen niet wat er beloofd wordt en dat valt mij tegen

overzichtelijke website, scherpe prijzen en inderdaad ook levering de volgende dag. Zeer tevreden.

Geleverd zoals beloofd.

perfect geleverd zoals beloofd. Netjes verpakt.

Excelente!

Rapidez en el envío, seriedad, buena atención y buena calidad en sus productos. Qué más se puede pedir? Realmente recomiendo esta tienda .

Het was netjes en snel geregeld!

Ondanks dat mijn bestelling niet op voorraad was is het toch binnen een paar dagen geregeld!!

uitstekend

veel keuzemogelijkheden om te betalen. Veel keuze en goed producten. Snelle levering

Snelle levering en goede verf

Ik heb houtteer besteld voor de tussenplanken van mijn veranda. Absoluut snelle levering, goede prijs en geweldige verf. Niets op aan te merken dan alles zeer goed.

Correct, snel geleverd, prima prijs

Snel en correct geleverd voor een nette prijs

Heel correct qua levering

Op woensdagavond 20u besteld, dag erna om 12u geleverd, correcte bestelling. Product nog niet gebruikt, dus daarover nog geen oordeel.

Alles goed, bestellen, commucatie, snelheid van leveren, kwaliteit verpakking

Goed geholpen en makkelijk verwerkbaar

Ik ben erg tevreden over het advies en de klanten service. De verf is ook makkelijk verwerkbaar. Wel is het erg stootgevoelig. Hopelijk veranderd dit nadat het een week uitgehard is.

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer