Prima verf en snel geleverd

Het was mij niet duidelijk hoe ik de gewenste kleur kon bestellen maar na een berichtje aan VerfBestelSite kreeg ik heel snel en duidelijk antwoord. Ondanks een waarschuwing op de site qua levertijden had ik de verf de volgende dag al binnen. Prima verf. Zeer tevreden. Kom zeker nog een keer terug hier.

Top product

De productbeschrijving en de site zijn meer dan duidelijk het kleur cement is prachtig heb er mijn loungebank mee gekleurd en mijn achtergevel dat ook in steigerhoud gaat komen komt ook in dat kleur...een aanrader voor iedereen.

Prima service bij verkeerde bestelling

Prima ervaring met dit bedrijf. Ga ik volgende keer weer bestellen

Nadat ik een fout in mijn postcode had gemaakt is het pakket retour gegaan naar verfbestelsite.nl die namen vervolgens contact op om het adres te corrigeren en nogmaals gratis te verzenden aan mij. #goedOpgelost #FijneMedewerkers #TopBedtijf

Uitleg over te gebruiken producten en het uiteindelijke resultaat zeer goed

Ik ben zeer goed voorgelicht op welke wijze ik een granieten aanrechtblad kan verven. Heb de benodigde producten via de verfbestelsite aangeschaft en verwerkt. Met een resultaat waarmee we zeer tevreden zijn.

Fijn bedrijf !

Wij gebruiken al jaren de houtteer voor het schilderen van een aantal authentieke gebouwen op ons terrein met landelijke uitstraling. De houtteer werkt erg fijn en dekt mooi. Verfbestelsite werkt erg fijn, een overzichtelijke website en alles werkt naar behoren. Verfbestelsite doet wat ze belooft ! Bezorging erg snel en alles keurig ingepakt. Ga zo door !

Bestel was niet zichtbaar voor klantenservice

Wij hadden verf snel nodig en volgens site zou er snel geleverd worden.Toen wij informeerde naar status bestelling kon die niet getraceerd worden . Bij bouwmarkt maar verf gehaald . Een dag later kwam alsnog de verf. Verf moeten terug sturen wacht nu op mijn refund . Terleurgesteld ...

Uitstekende service

Alles perfect, snelle levering, prima product, klopt met de beschrijving etc. en een handige roerstok er gratis bij!

Goed advies, goede producten, snel geleverd

Zie boven

Snel en goed

Snel geleverd, goed verpakt.

Heel goede producten

Heb de producten gebruikt en ze voldoen aan alle verwachtingen, echt zeer waardevolle producten. Beste groeten

Henk

Goed product, zeer makkelijk te verwerken, zeer snelle levering.

blik lak gelekt op vloer buren

Geleverde bus lekte waardoor de helft eruit was en het ergste was dat het bij de buren was bezorgd waardoor daar de hele vloer onder een dikke laag lak zat. Mag blij zijn dat het geen hoogpolig tapijt was. Wel een nieuw blik lak gekregen, maar op zn minst een bosje bloemen voor de buurvrouw was er niet bij, dus dat heb ik zelf maar verzorgd. Misschien blik niet goed dicht gedaan in de fabriek, misschien de schuld van de bezorger die ermee heeft lopen gooien, maar wel heel vervelend dus.

Prima service snel geleverd.

Makkelijk bestellen betalen leveren.

Super overzichtelijke site, goede product informatie en snelle levering. Ik ben heel tevreden

Uitstekende service en vlotte levering .Product die ik heb besteld voldoet aan de verwachtingen die ik had .

Prima service en houden je goed op de hoogte.

Service is prima. Je word goed op de hoogte gehouden hoe het zit met je bestelling. Levering was nog sneller dan eerst aangegeven. Ik raad deze site zeker aan.

Net op tijd

Altijd snel geleverd

Veel keus, redelijke prijs, goed verpakt.

vlot en accuraat

vlotte levering zo als afgesproken, en zeer degelijk verpakt. ga zo door.

zeer goed en snel

alleen maar positief;

Alles ging goed, van bestellen tot bezorgen!

Goede kwaliteit!

Erg goed

Erg snel geleverd komen de afspraak na

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer