makkelijk bestellen en vlotte levering

Ik had iets vergeten te bestellen, na telefonisch overleg is het opgelost en kon ik de bestelling annuleren en opnieuw bestellen. Volgende dag ook echt in huis. Prima.

Uitstekend!

Vandaag besteld , morgen in huis! Zeer goede kwaliteit!

Alles naar wens.

Bestelling gedaan 's avonds laat en een paar dagen later was de bestelling geleverd, probleemloos verpakt en tijdig afgeleverd. Dus ... doe zo verder !

Slechte info op de site

Voor de stichting hebben we verf besteld om het terras te schilderen. We hebben de beschrijving van verschillende producten gelezen en besloten bij jullie te bestellen. Om zeker te zijn dat de vloer niet glad was hebben we een antislip coating volgens de instructies van de site aangebracht. Hierna was de vloer spekglad. Diverse keren geprobeerd om jullie te bereiken, maar kreeg pas na een maand een reactie. Blijkt dat we de antislip laag weer opnieuw moesten doen. Eerst cleaneren, daarna schuren, schoonmaken en opnieuw de antislip laag. We hebber voor de zekerheid ook maar zand opgedaan, wat we op andere sites wel als advies kregen. De gebrekkige informatie op de site heeft er voor gezorgd, dat we 15 uur extra bezig zijn geweest en dat het de stichting nog eens € 350 heeft gekost. Jullie hebben dan wel korting gegeven van 30%, maar dat weegt bij lange na niet op tegen de lasten die wij hebben gehad, door jullie fout.

Zelfs in Corona tijd snelle levering

Alles netjes aangekomen en de goede producten. Zaterdag besteld woensdag in huis. Top!

snelle service

vlugge bestelling met perfect veilig verpakte verf .

Supersnel

Levering supersnel

voldoet aan de verwachting

Ruwal coating besteld voor mijn schuur vloer

Kan nog niets zeggen. Tot nu toe nog zeer teleurgesteld.

Twee weken geleden 5 bussen verf van 2,5 liter besteld. Tot nu toe nog niets gekregen. Bij DHL kun je het pakket volgen maar ze kennen het pakket niet. Mijn buurman besteld ook vaak wat en dat word ook met DHL bezorgt. Hij kan het pakket ook bijna nooit volgen vertelde hij. Jullie zouden er mee bezig zijn dus ik wacht af. Gisteren 11-6 is alles netjes afgeleverd door post nl. Ik doe bijna alles met POST-NL en dat gaat altijd goed. DHL heeft de bestelling weg gemaakt en je hoort en ziet ook niets van hun. De DHL auto,s rijden soms wel 4 keer per dag in onze straat en gaat dan naar 1 adres. Volgens mij kan dat ook beter gepland worden.

Super snel

Goed advies, snelle levering

Goede voorlichting en snelle levering

Heb het product nog niet geprobeerd omdat momenteel het weer niet goed is, maar snelle en goede adviezen en snelle levering! Volgende keer ga ik hier zeker weer bestellen.

Snel en adequaat

Verpakking veel te veel plastic en foam.!!

Snel geregeld, goede kwaliteit!

Erg lang geduurd zonder enige informatie.

Geen probleem maar had daarover echter een update verwacht.

Goed, snelle levering

Prima, goed product en snelle levering

Slecht

Op 24 april 2020 heb ik twee blikken verf besteld code 6009 dennengroen. Direct daarop de bevestiging gekregen dat binnen vijf werkdagen de verf op het opgegeven adres zou worden aangeleverd. Aangezien de levering uit bleef diverse keren telefonisch contact gezocht. Ik kan begrip opbrengen dat door niet aan te rekenen productieproblemen de levering is vertraagd. Echter zonder nadere toelichting een aantal keren te horen krijgen dat er niet kan worden geleverd en dan de boodschap krijgen dat tussen 18 en 22 mei de levering zal plaats vinden, zonder dat daaraan gevolg wordt gegeven is meer dan wanprestatie. Uiteindelijk de verf op 27 mei ontvangen! In grote problemen gekomen omdat de aangezochte schilder telkens moest worden verteld dat hij niet aan de slag kon om de woning te schilderen terwijl het daar en boven ook nog uitstekend weer daarvoor was. R.Bouckaert

Toppers

Goede lak goede kwaliteit en snelle levering

Alles netjes en snel geleverd

Goed product voor een mooie prijs.

Helemaal tevreden

Snelle goede service

Type en kleurenverf evenals de toebehoren makkelijk te vinden op de site. Keurig verpakt. Vlotte levering.

Snel en goed

Goede verf. Snelle en correcte levering.

Prima ervaring

Makkelijke website, snel bezorgd, heel goed verpakt en tegen nette prijzen.

Super, snel geleverde verf met uitstekend resultaat, tot nu toe.

Ik heb met veel twijfel de in mijn ogen dure verf uiteindelijk toch gekocht. Ik had nog gepoogd wat korting te krijgen maar dat werd tot twee keer toe netjes afgewezen. De verf kwam snel. Vanaf de eerste streek of rol voelde je dat het product goed was. Eigenlijk vanaf het roeren al.....Na een keer de vloer verven was het resultaat prachtig, de verf liet zich goed rollen. Na 3x keer een laagje plezier te hebben neergelegd, moet ik toegeven....ik ben verliefd! Ik kan iedereen deze verf aanraden en zal zeker voor een volgende klus weer dit product aanschaffen. Mogelijk al snel met de steigerhoutbeits, maar dan moet ik in verhouding teveel verzendkosten betalen. Allegoeds en blijf gezond. Wiebe, een tevreden klant uit Limbabwe

Prima service en prima product

Doet precies wat ik van een deugelijk product mag verwachten.

goede duidelijke site

Nering Bogelweg 123