Ik had iets vergeten te bestellen, na telefonisch overleg is het opgelost en kon ik de bestelling annuleren en opnieuw bestellen. Volgende dag ook echt in huis. Prima.
Vandaag besteld , morgen in huis! Zeer goede kwaliteit!
Bestelling gedaan 's avonds laat en een paar dagen later was de bestelling geleverd, probleemloos verpakt en tijdig afgeleverd. Dus ... doe zo verder !
Voor de stichting hebben we verf besteld om het terras te schilderen. We hebben de beschrijving van verschillende producten gelezen en besloten bij jullie te bestellen. Om zeker te zijn dat de vloer niet glad was hebben we een antislip coating volgens de instructies van de site aangebracht. Hierna was de vloer spekglad. Diverse keren geprobeerd om jullie te bereiken, maar kreeg pas na een maand een reactie. Blijkt dat we de antislip laag weer opnieuw moesten doen. Eerst cleaneren, daarna schuren, schoonmaken en opnieuw de antislip laag. We hebber voor de zekerheid ook maar zand opgedaan, wat we op andere sites wel als advies kregen. De gebrekkige informatie op de site heeft er voor gezorgd, dat we 15 uur extra bezig zijn geweest en dat het de stichting nog eens € 350 heeft gekost. Jullie hebben dan wel korting gegeven van 30%, maar dat weegt bij lange na niet op tegen de lasten die wij hebben gehad, door jullie fout.
Beste Karin, Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend dat u deze ervaring heeft. Wij hebben contact met u gehad over dit probleem. Daaruit is gebleken dat de werkwijze die beschreven staat op onze website niet goed is opgevolgd. Tevens heeft u niet de juiste producten besteld voor uw toepassing. Hierdoor is de vloer waarschijnlijk glad geworden. Omdat wij dat vervelend vinden hebben wij u uit coulance (niet omdat het onze fout was) 30% korting gegeven op uw volgende bestelling. Verder heb ik het e-mailcontact nagekeken. Hieruit blijkt dat er meestal binnen 1 dag is gereageerd. Soms duurde dat langer omdat wij bepaalde dingen intern moesten bespreken, ook dat is naar u gecommuniceerd. Team VerfBestelSite.nl
Alles netjes aangekomen en de goede producten. Zaterdag besteld woensdag in huis. Top!
vlugge bestelling met perfect veilig verpakte verf .
Levering supersnel
Ruwal coating besteld voor mijn schuur vloer
Twee weken geleden 5 bussen verf van 2,5 liter besteld. Tot nu toe nog niets gekregen. Bij DHL kun je het pakket volgen maar ze kennen het pakket niet. Mijn buurman besteld ook vaak wat en dat word ook met DHL bezorgt. Hij kan het pakket ook bijna nooit volgen vertelde hij. Jullie zouden er mee bezig zijn dus ik wacht af. Gisteren 11-6 is alles netjes afgeleverd door post nl. Ik doe bijna alles met POST-NL en dat gaat altijd goed. DHL heeft de bestelling weg gemaakt en je hoort en ziet ook niets van hun. De DHL auto,s rijden soms wel 4 keer per dag in onze straat en gaat dan naar 1 adres. Volgens mij kan dat ook beter gepland worden.
Beste Jos, Bedankt voor uw beoordeling. DHL is uw pakket kwijt geraakt en daar naar is een onderzoek gestart. Omdat het erg lang duurt voordat we antwoord krijgen van DHL zullen wij vandaag een nieuwe bestelling versturen. Onze excuses voor de vertraging. Team VerfBestelSite.nl
Originele beoordeling
Goed advies, snelle levering
Heb het product nog niet geprobeerd omdat momenteel het weer niet goed is, maar snelle en goede adviezen en snelle levering! Volgende keer ga ik hier zeker weer bestellen.
Verpakking veel te veel plastic en foam.!!
Beste Marinus, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zullen uw feedback meenemen om e.e.a. te verbeteren. Echter is onze verpakkingsmethodiek van alle kanten bekeken en getest. Onze manier van verpakken staat bekend om juist heel weinig schuim en plastic. Het schuim en het plastic zakje om het blik zijn noodzakelijk om het blik zonder schade af te kunnen leveren. Team VerfBestelSite.nl
Snel geregeld, goede kwaliteit!
Geen probleem maar had daarover echter een update verwacht.
Beste Carla, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben u drie keer een email gestuurd over de levertijd van uw bestelling. Wellicht zijn deze e-mails in uw spam-map terecht gekomen. Team VerfBestelSite.nl
Originele beoordeling
Geen probleem maar had daarover erk een update verwacht.
Prima, goed product en snelle levering
Op 24 april 2020 heb ik twee blikken verf besteld code 6009 dennengroen. Direct daarop de bevestiging gekregen dat binnen vijf werkdagen de verf op het opgegeven adres zou worden aangeleverd. Aangezien de levering uit bleef diverse keren telefonisch contact gezocht. Ik kan begrip opbrengen dat door niet aan te rekenen productieproblemen de levering is vertraagd. Echter zonder nadere toelichting een aantal keren te horen krijgen dat er niet kan worden geleverd en dan de boodschap krijgen dat tussen 18 en 22 mei de levering zal plaats vinden, zonder dat daaraan gevolg wordt gegeven is meer dan wanprestatie. Uiteindelijk de verf op 27 mei ontvangen! In grote problemen gekomen omdat de aangezochte schilder telkens moest worden verteld dat hij niet aan de slag kon om de woning te schilderen terwijl het daar en boven ook nog uitstekend weer daarvoor was. R.Bouckaert
Beste Rudolf, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben u inderdaad te laat geïnformeerd betreffende de vertraging van uw bestelling. Door extreme drukte in de maand mei konden wij niet iedereen op tijd informeren. Onze excuses daarvoor. Team VerfBestelSite.nl
Goede lak goede kwaliteit en snelle levering
Goed product voor een mooie prijs.
Snelle goede service
Type en kleurenverf evenals de toebehoren makkelijk te vinden op de site. Keurig verpakt. Vlotte levering.
Goede verf. Snelle en correcte levering.
Makkelijke website, snel bezorgd, heel goed verpakt en tegen nette prijzen.
Ik heb met veel twijfel de in mijn ogen dure verf uiteindelijk toch gekocht. Ik had nog gepoogd wat korting te krijgen maar dat werd tot twee keer toe netjes afgewezen. De verf kwam snel. Vanaf de eerste streek of rol voelde je dat het product goed was. Eigenlijk vanaf het roeren al.....Na een keer de vloer verven was het resultaat prachtig, de verf liet zich goed rollen. Na 3x keer een laagje plezier te hebben neergelegd, moet ik toegeven....ik ben verliefd! Ik kan iedereen deze verf aanraden en zal zeker voor een volgende klus weer dit product aanschaffen. Mogelijk al snel met de steigerhoutbeits, maar dan moet ik in verhouding teveel verzendkosten betalen. Allegoeds en blijf gezond. Wiebe, een tevreden klant uit Limbabwe
Doet precies wat ik van een deugelijk product mag verwachten.
Nering Bogelweg 123
7418 HJ Deventer