Verfbestelsite geeft voor het produkt Nordic Beits Zweeds Rood, 6 stuks op voorraad, levering volgende dag, dus besteld. Na 3 dagen nagebeld waar de bestelling blijft. Reactie Verfbestelsite: Helaas kunnen de leveranciers bepaalde artikelen niet op tijd aanleveren. Mijn reactie:Wilt u de order annuleren en het bedrag per omgaande retourneren, ik koop het product elders. Reactie Verfbestelsite:Helaas kunnen de leveranciers bepaalde artikelen niet op tijd aanleveren Mijn reactie: Uw verklaring van late levering klopt niet, op uw site zijn de artikelen als op voorraad aangegeven, dit was reden voor mij om te bestellen. U heeft mijn eerdere bericht kennelijk niet begrepen. Nogmaals annuleer ik de order en verzoek u dringend het bedrag per direkt terug te storten. Etc.ect. Kortom, Communicatie moeizaam. Voorraadgegevens op de site kloppen niet, trage terugbetaling.

Goed, snel en deskundig

Voordat ik de producten heb aangeschaft heb ik telefonisch advies gevraagd. Na het advies de producten besteld en betaald. De andere morgen om 12 uur had ik alles in huis en kon ik aan de slag.

Snel,duidelijk en tips

Duidelijk

Volgens afspraak geleverd

Goede verf geleverd. Dekking is erg goed. Aan te bevelen.

perfect geregeld

vrijdag avond om 19.00 besteld de dag erop al geleverd

Geweldig .

Mijn bestelling was correct en heel mooi op tijd geleverd waarvoor dank .

Ondanks een misverstand werd er een goede en snelle service geleverd.

Correct en wat ik verwachtte.

Snel geleverd in corona tijd.

De bestelde steigerhoutbeits smeert uitstekende op de schutting en kleurd goed, de bestelde kwasten doen hun werk prima voor hun prijs daarna zijn ze wel op.

Heel snelle levering. Dank u.

Vlot

Zeer snel en was gemakkelijk om af tehalen

Precies wat ik nodig had, binnen 24 hr in handen

1 klein minpuntje: Ik twijfelde of ik Betonverf OF Coating moest gebruiken, en had beetje haast ivm droog weer en alle spullen uit de garage halen. Men zou mij terugbellen, echter dat gebeurde 2 dagen later pas. Toen had ik de Coating al in huis, want ik had maar besteld zonder de tel af te wachten. De Holdbar Coating is SUPER !, in 1 laag een prachtige garagevloer, al moet ik zeggen, ik heb RUIM besteld. Onze garage is 18m2 en ik heb voor 50m2 (bus van 5 Kg) erop gedaan. Volgende dag was alles al keihard en konden de spullen alweer naar binnen, TOP Verf !!!

Compleet assortiment, goede prijs

Prima. Compleet assortiment, goede prijs

dat is nog maar afwachten voor de beschadigde blikken

Ik heb een bestelling gedaan en toen bleek dat de verfblikken beschadigd waren,heb ik ze retourgestuurd. Ik moet nog even afwachten hoe de retourzending afgehandeld wordt.

Alles top geregeld

Mooi product, mooie prijs en levering conform afspraak. Beter kan niet. Zeker aan te bevelen.

makkelijk en eenvoudig te bestellen

geen problemen ondervonden

Top maar deze produkt was niet zo snel leverbaar

Wel een goed en klantvriendelijk bedrijf , kan het aan ieder aanbevelen

kwaliteitsprodukten

goede service goede kwaliteit heel tevreden van .groetjes.

Op tijd

Snel besteld en geleverd

Bestellen was makkelijk, en volgende dag al opgehaald. Keurig ingepakt met extra zak om het blik heen.

Duidelijke site en correcte afhandeling

Mijn eerste kennismaking met deze site is me goed bevallen. Goede prijs - kwaliteit verhouding en een goede opstuur service. Werd goed gecommuniceerd, maar de slogan vandaag besteld en morgen in huis klopte niet helemaal. Product werd binnen 5 werkdagen geleverd. Kom zeker terug voor meer schilderklussen!!

Minder dan slecht

Ik heb 2 komponenten epoxy vloercoating met primer gekocht en aangebracht. Na een paar dagen is alles beginnen scheuren en zijn er overal barsten. Ik moet alles afschrapen en opnieuw beginnen

Tijdige levering

Bestelling en levering prima verlopen

Goede kwaliteit en service.

Goede kwaliteit, service en snel verstuurd.

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer