Prima dekkende buitengevelverf

Ruwol binnen/buiten muurverf voldoet meer dan onze verwachting!! Dekt prima na een keer verdund met 20% water zonder een voorstrijkmiddel gebruikt te hebben, alleen voor de hele diepe poriën in de gevelstenen doen we het voor de tweede keer. Kortom: Een prima product in een verpakking geleverd die tegen een stootje kan tegen een aantrekkelijke prijs.

correcte en vlotte levering

correcte en vlotte levering

Geen succes

Ruwol waterglas aangebracht met kwast op een lekkend geglazuurd vogelbad. Bleek geen succes. Bleef lekken.

Een strak product!

Wie een vloer de finishing touch wil geven doet dat met de twee componenten coating van verf bestel site ......echt strak!!! Ben er echt blij mee!

Zeer tevreden.

Snel geleverd, goede service, producten zoals weergegeven. Topervaring!

prima spul

heb mijn terras gedaan ,heel mooi ben zeker tevreden

Ok

Geen negatief punt te noemen.

Snel volgens afspraak

duidelijke site en netjes verpakt en geleverd

slecht

Wacht al anderhalve week op mijn bestelling. Door de drukte i.v.m. corona kan het langer duren maar dit is veel te lang!

geweldige samen werking met klantendienst.

Verschillende vragen gesteld en steeds op korte tijd een goed duidelijk antwoord ontvangen. Zoals het hoort.

Snel levering !

Snelle levering ! Goede communicatie

Op de site staat savonds besteld volgende dag in huis klopt top

Kwaliteitsverf van een kwaliteit website !

Beits besteld aan een heel schappelijke prijs, waarvan ik het kleur nergens anders kon vinden... . Vlot geleverd in beveiligde verpakking, top !!

Vlotte service, kwaliteitspul geleverd gekregen.

Makkelijke website om te bestellen en snel geleverd gekregen.

Zelfs tijdens corona de volgende dag in huis

Uitstekend!

De levering was zeer snel. De kwaliteit van de beits was perfect!

Super snel geleverd. En prijs kwaliteit verhouding heel goed. Netjes verpakt en bezorgd. Toppie

Supersnelle levering

Vrijdagavond besteld, zaterdag in huis.

Op het blik staat niet dat het lak voor buiten is, maar op de site staat dat wel.

Verder netjes op tijd geleverd. Op de site staat: buiten in de schaduw, maar op het blik alleen binnen. ???

Dag na mijn bestelling was de verf al geleverd. Prima kwaliteit. Top!

Snelle levering en goede communicatie

Duidelijke website

Bestelling is snel afgehandeld en verstuurd. Ook door postorderbedrijf snel geleverd ondanks het personeels te kort. Website is duidelijk ingedeeld. Een aanrader als je verf zoekt!

Zeer overzichtelijk en gemakkelijke site

Zeer goede en snelle service volgende dag al in huis

Gewoon de Max !

Topservice

Alles supersnel geleverd zoals besteld.

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer