Uitstekende verf

Ik ben uiterst tevreden over het respecteren van de leveringstermijn. Ik ben er meteen ingevlogen en de verf is van uitstekende kwaliteit. De pot was overvol gevuld. En dat was een ontdekking. Ik zal zeker nog deze verf bestellen. Hartelijk dank Jan

Zeer goeie en snelle service in moeilijke tijden

Een tevreden klant. Duidelijke website!

snel

snel en netjes geleverd

GoedE service via site.snelle levering

snelle levering, goed product

snelle levering, goed product

heel goed

prima coating voor de douchevloer in 3 lagen om waterdicht en stroef te maken

Super , snelle perfecte service

Nooit verwacht , na een dag besteld te hebben . Dag daarna geleverd , zeer prijs vriendelijk , en goed product .

Goed en stevig verpakt en snelle levering en natuurlijk prima verf..

Super snel in huis

Ook de na zorg goed geregeld

Goede service,

Verf nog niet gebruikt, maar ga er van uit dat het goed is,

Snelle afhandeling

Ik zocht Cetabever grey wash beits op terpentine basis en kwam hier op het alternatief Ruwol uit. Kleur matcht prima.

Prima communicatie!

2 emmers jachtlak besteld. Bleek niet op voorraad te zijn. ( dat had bij het product kunnen staan) Netjes daarvan op se hoogte gebracht nadat de bestelling al gedaan was. Toen het product weer beschikbaar was, is het zeer snel en netjes verpakt verzonden.. Totaaloordeel 7!

Mega goed

Zeer goede verf .

Tevreden!

Zeer snelle levering,en zeer correct!!

Helemaal goed

Duidelijke website , vlotte levering, goed verpakt en goede kwaliteit verf voor een voordelige prijs. Helemaal tevreden net als de vorige keren. Ik zal in de toekomst ook zeker weer hier bestellen. M.V.G. Richard.

Ze maken waar wat ze beloven

'S avonds voor 8 uur besteld en de volgende morgen in huis, zelfs nu in corona tijd. SUPER

De bestelling is snel geleverd. Zeer tevreden.

Goef

Wat kan ik daar op zeggen als verf goed is dat zal ik volgend jaar ondervinden

Product is precies zoals omschreven en (zelfs in deze drukke periode) snel binnen!

uitmuntend

Makkelijk bestellen, goede prijzen en een ongekende service. Mijn order was (maar) 2 dagen vertraagd. Hiervan werd ik keurig tijdig op de hoogte gebracht. Dit heb ik nog nergens anders mee gemaakt! Bij alle andere webshops moet je er zelf maar achteraan bellen.

Snelle correcte levering.

Kwaliteit beits is prima en dus ook het resultaat.

Mooi product, eenvoudige besteltijden en snelle levering

Zeker een aanrader voor de thuisklusser met steigerhout. Snelle levering en product voldoet aan de verwachtingen.

Vlot geleverd

Super snelle levering en goede en mooi gemengde kleur...

Super snelle levering en goede en mooi gemengde kleur...

Perfect. Goede service

Al 2x besteld . Altijd mooi optijd en goede service gehad omdat een blik niet op voorraad was

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer