Na vergelijking met andere sites en info van bouwmarkten, ben ik bij dit bedrijf goedkoper uit !
Verfbestelsite heeft duidelijk mijn ontgoocheling opgepikt en ogenblikkelijk de kapotte verfborstel vlot vervangen. Ook nog wat extra verduidelijking gekregen over de white wash. Heel mooi voorbeeld van customer focus. Dank u!
Originele beoordeling
de steel van 1 van de borstels was gebroken bij levering. Dat kan gewoon niet. kan nauwelijks geloven dat dit tijdens transport is gebeurd. kwaliteit van de beits.... nog nooit gezien zo'n waterachtige verf. uitzonderlijk, maar goed ... daar wil ik jullie nog niet op afrekenen omdat ik daar niet de nodige expertise voor heb, het eerste daarentegen wel.
Helaas was het niet gelukt om binnen de 5 dagen te leveren. Later bleek dat in deze de vervoerder de boosdoener was. Ondanks dat Verfbestelsite er niets aan kon doen zijn ze toch aan de slag gegaan voor een oplossing. Omdat ze snel reageren en echt de moeite hebben gedaan heb ik een 2de bestelling gedaan en die werd ruim binnen de tijd geleverd. Dus daarom vind ik het ook fair dat ik mijn eerste review op deze manier bijstel. Ook het contact was prettig. Bedankt.
Originele beoordeling
Max 5 werkdagen is in de huidige tijd al erg lang, en vanwege Corona kon het nog iets langer duren. 1 mei besteld en nu ius het 11 mei en nog geen producten. Ook onjuiste info verstrekken. Op 7 mei wordt aangegeven de goederen te hebben overgedragen aan post NL. Echter op 11 mei blijkt dat post NL nog niets heeft ontvangen....
Goedendag, Even een rectificatie!!!! Ik wil even mijn ongenoegen kwijt, ik had een verkeerde bestelling gedaan. Heb daar over gemaild en paar keer gebeld. de vriendelijke medewerkster heeft mijn verzoek door gezet naar jullie en een terugbel verzoek geplaatst. echter geen reactie, erg spijtig dat jullie after sales service zo slecht is. Dit was dus mijn mening. Nu heb ik dus een mail ontvangen met excuus voor late reactie. Dit ivm het virus en drukte. De oplossing die mij aangeboden is, is na mijn mening een hele correcte en service gerichte oplossing. Vandaar deze mail, super bedankt. En nogmaals de verf is super.
Originele beoordeling
Goedendag, Ik wil even mijn ongenoegen kwijt, ik had een verkeerde bestelling gedaan. Heb daar over gemaild en paar keer gebeld. de vriendelijke medewerkster heeft mijn verzoek door gezet naar jullie en een terugbel verzoek geplaatst. echter geen reactie, erg spijtig dat jullie after sales service zo slecht is.
we hebben 1 pot jachtlak besteld en al betaald en dit 6 weken geleden. Tot op heden nog geen enkel berichtje gehad om ons iets te laten weten wat de reden van vertraging mag zijn. Dit betreuren wij ten zeerste!
Beste John, Wij begrijpen dat u niet tevreden bent en u heeft helemaal gelijk dat het te lang heeft geduurd voordat uw bestelling werd afgeleverd. Door plotselinge extreme drukte en maatregelen tegen het coronavirus zijn er vertragingen opgetreden. Ook in de reactiesnelheid van e-mails zijn er vertragingen ontstaan. Inmiddels zijn de problemen grotendeels opgelost. Onze excuses daarvoor. Team VerfBestelSite.nl
goede afhandeling en goede verpakking. Goede uitleg op de site hoe verf te gebruiken
Supersnel en correct geleverd.
Waar iedereen zich verschuilt achter langere levertijd ivm corona. Leveren zij gewoon de volgende dag.
Vooraf voor de zekerheid gebeld of de verf op voorraad was, besteld en de volgende ochtend afgehaald,
GOED
Duidelijke website met goede uitleg per produkt. Verf is snel geleverd en kwaliteit is prima.
Website ziet er goed en overzichtelijk uit, vandaag bestellen morgen in huis.
Positief: snel, verzorgd geleverd, sterke prijs, prima product. Bemerking : op website staat dat greywash donkerder is dan cementwash, dat tonen de staalfoto's overduidelijk en ontegensprekelijk. Op het ontvangen product zelf staat het omgekeerde: greywash is lichter van tint dan de cementwash. Graag uitpluizen wat het nu is, en zorgen dat website en product in lijn zijn met elkaar.
Zag er allemaal heel professioneel uit, iedere pot in zijn eigen plastic zakje, en met zelf vormend vulmateriaal waardoor het pakketje zo klein mogelijk was. De vernis was overigens ook heel goed.
Snelle levering. Uitstekende kwaliteitsverf voor schappelijke prijs.
netjes op de hoogte gehouden van aflevertijden. en topproducten geleverd gekregen!
Makkelijk bestellen, veel keuze vooral in kleur, verf verwerkt makkelijk, dekking kan beter, goede prijs.
Prima ervaring, alles netjes conform afspraak. Zat netjes en stevig verpakt.
Snelle,nette levering, goed product
Update op 18 mei. Na verschillende mails en oproepen kan ik zeggen dat Verfbestelsite.nl het probleem heel goed heeft opgelost. Ik heb mijn bestelling ontvangen en een korting ontvangen als tegemoetkoming. Professionele geste! Weer een tevreden klant ondanks de slechte start! Ik heb al verschillende e-mails gestuurd en gebeld. Men zou het onderzoeken. Nadien krijg ik doodleuk dat het product zou zijn toegekomen al is dat juist de reden van mijn klacht. Post.NL is langs gekomen en alles gecheckt. Meneer van Post.NL zegt zelf dat het product beschadigd werd bij hen en niet geleverd. Ik bel naar Verfbestelsite.nl om nogmaals het probleem via telefoon uit te leggen. Men zou mij terugbellen. Maar geen telefoon ontvangen noch reactie op mijn nieuwe mails.
Vlugge levering !
Vrijdagavond besteld en donderdag geleverd: was niet conform site maar na toelichting wel begrijpelijk
Originele beoordeling
Vrijdagavond besteld en pas donderdag geleverd: zonder toelichting en communicatie.
Verf besteld . Zou binnen 5 dagen geleverd worden Na 7 dagen bellen. Verf was niet op voorraad maar is nu binnen. Na 2 dagen weer bellen toen wisten ze nergens van en de verf zou nog niet binnen zijn? 3 dagen later is de verf toch geleverd alleen op het verkeerde afleveradres. Toen ik de doos open maakt bleek er een ander merk verf in te zitten. Gebeld naar het bedrijf maar ik bleek bij een callcenter te zitten en die zouden de klacht doorgeven. Tot nu toe niets gehoord. Waardeloos dus. Eens maar nooit meer
Beste Frank, Wij begrijpen dat u niet tevreden bent en u heeft helemaal gelijk dat het te lang heeft geduurd voordat uw bestelling werd afgeleverd. Onze excuses daarvoor. Wij hebben een ander merk steigerhoutbeits naar u verstuurd, omdat u anders nog langer zou moeten wachten. De kleur en eigenschappen zijn hetzelfde. Het verschil in prijs is teruggestort op uw rekening. Team VerfBestelSIte.nl
Duidelijke site.
Nering Bogelweg 123