Veel keuze tegen schappelijke prijzen

Super snel besteld en geleverd

Top bedrijf, alles perfect verpakt en geleverd.

Goed op tijd.goed verpakt, website ook top

Goed en niet goed

Veel te lang moeten wachten op mijn bestelling, een goede tip, verstuur pakjes met post.nl ze zijn veel sneller dan DHL, zeker naar België.

Levering duurt al een week en heb nog steeds niks

Na 1 week nog steeds niets ontvangen

Keurig op tijd, ondanks Corona crisis,

Betrouwbaar, en keurig verpakt 👍👍

Alles perfect

Alles perfect verlopen

Prima product, snelle levering

Kwaliteitsproduct geleverd voor een toch wel forse prijs. Ik hoop bij mijn volgende (grote) bestelling op een flinke korting,

snelle service en goede prijs

bestelling snel thuis, keurig verpakt en voor een goede prijs

Snelle levering. Goede telefonisch advies.

Goede uitleg en advies over producten.

Keurig

Snel en correct afgehandeld

Duidelijke website en goede info

Wij hebben nog geen ervaring met de verfbestelsite. Maar de verf is snel geleverd. Goed verpakt. Voldoende roerstokjes en ook after pay service. Nu nog even kijken hoe het verven gaat.

Badkamercoating

Super product, gemakkelijk aan te brengen en prachtig resultaat

puik werk , goed verpakt , snel geleverd

de bestelde goederen voldoen aan de verwachtingen , daarnaast niet tegenstaande de drukke perioden voor de levering van goederen, zending volledig en snel voor onze deur afgeleverd , puik werk .

snele levering

super te vreden snele levering

Servicegericht

Perfecte service, snelle reactie en prima producten. Alleen het was jammer dat ik extra heb betaald voor een snelle service, maar het pas 3 dagen later aankwam. Ondanks de crisis moet je die optie niet aanbieden naar mijn mening.

Alles prima. Moest ff wachten op de verzending

Duidelijke website - competitive prijzen - snelle service - prima klantendienst

Over heel de lijn tevreden. Houden zo !

Gewoon goede prducten en snelle levering dus top

Duurt lang.

Ik wacht al 2 week op mijn bestelde materiaal. ☹️ Dat is te lang. In het verleden was het wel goed. Hoop zat het snel goed komt.

duidelijke website snelle levering

zie hierboven

Prima geregeld

Bestellen is makkelijk. Bestelling werd vlot geleverd. Ook in ongetwijfeld extra drukke Corona tijd. Alles prima geregeld dus.

Overzichtelijke website

Goede service en duidelijke product omschrijving.

Snelle verzending en goede verf

De beits is gemakkelijk verwerkbaar en dekkend na twee lagen. De kleur Pure Taupe (volgens het blik Dark Taupe) is wel donkerder dan ik had verwacht, maar evengoed wel mooi.

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer