Snelle levering voor een goede prijs!

Duidelijke website en goede uitleg bij de producten.

correcte levering - goed produkt

prima service

Duidelijke website en goed spul

De website is duidelijk en vriendelijk in gebruik. De produkten zijn top.

Voldeed perfect aan verwachtingen, stipt volgens afspraak geleverd

Voldeed perfect aan verwachtingen, stipt volgens afspraak geleverd

Compleet gamma

Je vindt wat je zoekt Prijs kwaliteit uitstekend Correcte afhandeling Alleen leveringsduur is beetje aan de lange kant : 6 werkdagen dagen ( komt misschien wel door coronacrisis)

Levering is spijtig genoeg beschadigd maar onmiddellijk een nieuwe verfpot ontvangen

Beste, Mijn levering (bestelnr 400056992 met factuur 400049801) is binnen de 5 werkdagen geleverd en de bestelling op de website ging prima maar BPost heeft de levering beschadigd en 1 verfpot was lek en bijna half leeggelopen in de plastic zak. VerfBestelSite heeft onmiddellijk de lekke verfpot vervangen waarvoor hartelijk dank voor de schitterende service

Heel tevreden!

Vlotte bestelling Pakket goed kunnen opvolgen Zeer goed verpakt! Zeer tevreden over de kwaliteit!

Goede service en correcte levering.

Ik had na levering ook nog een aantal vragen en die zijn op correcte wijze opgelost.

zeer snelle correcte afhandeling

zeer snelle correcte afhandeling

prima kwaliteit

Eerste maal dat ik iets kocht .... is prima meegevallen ... zal er zeker nog bij kopen

Keurig

Snel geleverd, alles volgens afspraak

vlotte service bedankt

Zeer snelle en correcte levering

Levering mztalalverf

Tijdens het transport moet er iets fout gebeurd zijn waardoor er verf was uitgelopen in de afgesloten plastiek zak due als dubbele beveiliging rond de verfpot was aangebracht. Wij hebben de verf grotendeels kunnen gebruiken.. Spontaan heeft dit bedrijf aangeboden om 30% terug te betalen, zonder dat wij iets hadden gevraagd. Top bedrijf waar de klant belangrijk is en die daarenboven kwaliteitsverf levert.

Snelle levering ,goed product

Aangenaam verrast door de snelle afhandeling

vandaag besteld morgen in huis prima AAA

Heel tevreden alleen de kleur is beetje afwijkend

Perfecte levering en met zorg verpakt in deze Corona tijd waarvoor dank .

Goed product dekt goed zelf op reisjes verf , mijn tuinhuis is prachtig gelukt met 2 lagen is het terug top .

Zeer SNELLE correcte levering. Doe zo voorts. Voor ons voor herhaling vatbaar en ZEKER nieuwe klant Groetjes Dcg Manager

Uitstekend product!

Zeer snelle levering. Het product is uitstekend. Makkelijk te verwerken en een prachtig resultaat! Heb ondertussen al bijbesteld een weer zo snel geleverd.

bestelling snel geleverd

Dekt en smeert prima ;)

Het betreft een tuinhuisje met Cetabever Carbobruin er op. Deze moet ik ieder jaar opnieuw er op zetten.... Flink met staalborstel geborsteld en daarna met ammoniak/Water schoongemaakt. Toen 1e laag OAF Houtteer (Houtcoat Teerlook) Glans Sparrengroen er op gezet. Dekt en smeert prima ;) 2e laag gaat er morgen op. En daarna maar hopen dat het minimaal 4 jaar netjes blijft ;)

perfect geleverd en zeer goede kwaliteit

dit is voor ons een enorme makkelijke manier om verf te bestellen voor al ons schilderwerk in en om huis,bovendien erg voordelig al met al zijn we zeer tevreden!! zeer klant vriendelijk ,we kregen een werknemer aan de lijn die we gebeld hadden over vragen over de levering van de bestelde verf, en zijn daarmee zeer goed geholpen

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering