Aanrader

Oude fruit kratten mee gedaan, die als boekenrek moet dienen, geeft een oude look, het resultaat is prachtig. Een echte aanrader

Zeer aangenaam verrast vlotte levering ondanks drukte door covid-19

Topsite, zondagavond bestelling geplaatst en maandag geleverd en nog eens topkwaliteit verf ook dekt super, geen spatten moet zeker niet onderdoen voor de duurdere merken want verf anders met Levis maar dit is nu verleden tijd.

Snel opgeleverd en verf van goed kwaliteit

Snel opgeleverd en verf van goed kwaliteit/prijs

Alles geleverd

was de eerste keer dat ik bij jullie heb besteld in de toekomst zal ik dit nog doen en eventueel vrienden het ook aanraden Alvast mijn dank Poppe Danny

Kwaliteit en "TOP" service

Alles geleverd op tijd en geleverd zoals meegedeeld. Het product zelf heb ik nog niet gebruikt maar het ziet er naar de beschrijving naar behoren uit.

correcte prijs kwaliteitsprodukt

ga zeker opnieuw bestellen

Uistekende levering

Beantwoord volledig aan hetgeen we nodig hadden.

super

heel snelle en corecte levering top

Snel en goed

Volgende dag geleverd

Anja

Alles goed aangekomen. Bedankt

Snelle levering en top service.

Jullie website is ook heel gemakkelijk om een bestelling op te plaatsen en de levering was hier heel vlot. We zullen in de toekomst zeker nog via jullie bestellen!

Coating keurig en op tijd ontvangen

Ondanks deze corona periode is de coating mooi op tijd ontvangen

Een en al tevredenheid

Goede service , zeer vriendelijk en hulpvaardig - snelle en correcte levering

Supersnelle service!!

Snel en goed geholpen

Zeer goed, meer aandacht om verpakking minimaal te houden

In de verpakking trof ik 2 opvulzakken met Pu-schuim (voor het klikvast maken van de goederen). Dit lijkt me enkel als verpakkingmateriaal te milieubelastend en verkwistend waarvoor zeker betere alternatieven kunnen worden voor gevonden. Hieromtrent reststreeks emailverkeer gehad met Verfbestsite. Bij volgende bestelling, ga ik dit vooraf uitdrukkelijk vragen om hier rekening mee te houden. Dus aanbevelen?, ja, indien hier in de toekomst meer aandacht voor is.

Heel goed en snel geleverd ;-)

TOP !!!

Snelle levering en uitstekende goed dekkende kwaliteit

Binnen 1 werkdag geleverd. De beits is van uitstekende kwaliteit, goed verwerkbaar en laag geprijsd

Kwalitatief heel goede beits en schildersbenodigdheden. Levering was een beetje vertraagd omdat er een artikel niet op stock was. Na telefonische contactname werd dit artikel uit de bestelling gehaald en werd het pakket dadelijk opgestuurd.

Hele snelle levering

Gewoon goed

alles naar wens

alles naar wens

Super kwaliteit beits

De beits is mooi van kleur en goed aan te brengen. Bovendien is de klantvriendelijkheid ook goed. We hebben een goed advies ontvangen wat betreft het beitsen van de tafel en de lak die er daarna het beste op aangebracht kan worden voor het behoud en gebruiksvriendelijkheid van de tuintafel.

Top! snelle service

Heb een egaline vloer behandeld met de Ruwol 2K epoxy vloercoating en het resultaat is echt prachtig. Afgerond met de 2k PU top-coating. Het is achter de bar in een discotheek en kan het iedereen aanraden. Superhygienisch en makkelijk schoon te maken

helemaal oke

alles volgens de regels afgeleverd.

vlotte afhandeling

alles prima verlopen

Goede coating. Werkt snel.

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer