TOP

Snelle levering en heel goed produkt

Snel en goede kwaliteit, no nonsens

Old brown wash steigerhout beits besteld. Onze loungeset was grey wash, maar op een mooie vlonder hoort een andere tint. Kaal geschuurd en de beits erop die de avond ervoor besteld was en dus supersnel geleverd. Na twee lagen een prachtige kleur. Heb het ook gebruikt voor een zelfgemaakte kast en vensterbanken op de kinderkamer. Voor alsnog kleurvast! Ben benieuwd hoe het zich buiten houdt....wij zijn heel blij en tevreden!!

Niemand kan beter!

Besteld en direct verwerkt zodat de bestelling binnen de 24h van midden Nederland op mijn thuisadres in België kon geleverd worden. Bedankt verfbestelsite.nl en post nl.

TOP service

Zeer vlotte en snelle bediening in deze corona tijden !!! Zeer tevreden van de service.

Keurig geleverd wat door mij was besteld.

De pot verf was keurig verpakt. Goed geregeld en gekregen wat was besteld. Niets op aan te merken.

Goede snelle service - bezorging via DHL een dikke min !!!!!

Goede snelle service. Enige verbeteringspunt is het op tijd melden van leveringsdatum/tijd door de bezorger (DHL) Deze informatie kwam binnen per email ongeveer 2 uur voor de aflevering i.p.v. de dag ervoor. Bezorger belde 1 x aan en bij geen gehoor meteen een niet thuis brief in de bus gegooid terwijl we wel thuis waren. Geen goede beurt voor DHL !!!!!

Voor herhaling vatbaar

Super snelle levering

Snel

Levering was heel snel geleverd.Binnen de 2 dagen.Heb verf nog niet gebruikt.

handig om te bestellen en snel geleverd

de levering was snel zodat ik de volgende dag al aan de slag kon

fijne service

snelle levering, fijne service

heel snelle en correcte levering

heel snelle en correcte levering aan heel scherpe prijzen

Verkeerde kleur in blik geleverd.

Na twee keer contact te hebben gehad over de verkeerde blik verf. Heb ik de goede kleur in blik na 2 dagen geleverd gekregen. Ben zeer tevreden over de afhandeling in deze, het was namelijk een zakelijke bestelling en nog net op tijd geleverd. (Top). Niemand mag vergeten dat ook de besten onder ons in de fout kan gaan, Dat is niet erg, als het maar opgelost wordt en dat is en deze na tevredenheid gebeurd (zeer tevreden daarover).

Goed produkt

Vlotte bestelling en levering

Bijzonder snelle levering.

Ik ontving mijn product bijzonder snel zelf in tijd van lockdown. Zo kon ik snel aan de slag.

Alles was zoals afgesproken.

Bestelling correct en leverdatum zoals afgesproken dag erna geleverd.

Supertevreden

Zeer duidelijke site, prima verf en toebehoren

Goede kwaliteit , betaalbare prijs en snel bezorgd!

Ondanks het Corona-virus en de daarbij behorende drukte bij de post, is de jachtlak netjes en veilig verpakt , de volgende dag bezorgd. Top spul en superprijs,dus dik tevreden !

goed geadviseerd, snelle levering

Goede service, uitstekende beits

Uitstekende service. Even bellen en je hebt meteen goed advies. Spullen goed en netjes aangeleverd. Alles netjes apart in plastic in 1 doos zodat, mocht er iets open springen, niet meteen alles onder zit. Kwaliteit beits ook uitstekend

Vlotte service

Vlotte service en levering

Degelijke levering

Beits is zeer professioneel ingepakt en op afgesproken datum geleverd.

Is heel goede betonverf.

vlotte en correcte afhandeling van mijn bestelling

Uitstekende producten

Komen na wat er wordt belooft.

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer