Prima levering

Levering was snel. De beits zelf is zo dun als water, dit ben ik niet gewend. Lastig aan te brengen zonder te druppelen.

Snelle levering! Dank u.

De ene dag besteld, de volgende in huis en dat in deze tijd!

Zeer goede beding leuk voor te bestellen

Snelle levering !

Ondanks het coronavirus heb ik mijn bestelling zeer vlug bekomen , waarvoor dank !

Uitstekende dienstverlening

Prima verwerkt, doe zo voort.

Prima ervaring

Duidelijke site, fijne uitleg bij de producten (zeker voor een leek;) en ook handig dat andere benodigdheden direct worden aangeboden. Wil je beits bestellen? Dan staat erbij welke kwasten daarbij gebruikt kunnen worden, welke reiniger, verfbakje etc. Snelle levering dus wat mij betreft voor herhaling vatbaar.

Snelle levering en prima afhandeling

Klinkt leuk, maar nooit aan beginnen.

Epoxy 2k vloercoating: Het klinkt allemaal erg leuk, in feite zou het een 'fabrieksvloer' moeten zijn. Helaas valt het in de praktijk vies tegen als woonkamer. Als je een schoteltje laat vallen beschadigt de vloer direct. Perongeluk met iets over de vloer gekrast? Helaas, direct een kras in de verflaag. Ondanks 3 lagen topcoating, rotzooi is het. ;) Daarnaast worden recensies op hun eigen site niet direct geplaatst na het inzenden, ofwel: ze hebben de mogelijkheid recensies te filteren en pas na goedkeuring komen ze online.

Altijd goede kwaliteit verf voor seer scherpe priijs, top!

Al diverse keren verf gekocht en elke keer heel tevreden, ook snelle levering!

top

De verf was de volgende dag binnen. Top.

Super snel

Dit gaat al jaren Super bij jullie Toppie. Voorbeeld voor andere

Wij zijn zeer tevreden goede service

Door het coronavirus ben ik toevalig op julliie site terechtgekomen , ben uiterst tevreden met de uitleg die jullie verstrekken bij uw producten. Wij zijn nogal bezige bijen en maken vanalles voor in de tuin , onze zoon en schoondochter wonen op een boogschuut en zijn ook vol lof over uw site en producten. alvast bedankt en zeker nog tot later. grt Beauprez Ludo

Professioneel & punctueel. Eigenlijk wat je van ieder bedrijf zou mogen verwachten.

Dat dit een verplicht veld is vind ik dan weer onzin, maar als het dan toch moet. Ieder bedrijf zou gewoon dezelfde service moeten verlenen. Dus gewoon je koopt het aangeboden product en mag er dan vanuit gaan dat product goed is en correct geleverd wordt. Niets meer of minder, de normaalste zaak van de wereld.

Ruim assortiment

Snel de kleur verf gevonden en geleverd gekregen

Uitstekende service en kwaliteit !!

Perfecte levering en opvolging ervan

Snel geleverd, geen fouten

Tevreden

Geweldig geregeld keurig verpakt en super snel grleverd

Goed verpakt snelle levering

super

snel en correct

Jammer dat het 25 ltr. blik een aantal flinke deuken vertoonde. Inhoud echter onbeschadigd. Wel zaak om de goederen met wat meer zorg te behandelen.

supper ,na 2dagen al bestelling

supper ,na twee dagen al bestelling thuis

Super verf

Vind het super verf strijkt makkelijk uit droogd snel op

Goede kwaliteit en service

Netjes ze doen wat ze beloven En goed spul voor een Nete prijs

Zeer snelle levering

Uitstekende kwaliteit en goed verpakt.

!!!

Dikke pluim

Verf besteld, helaas is onderweg een emmer gesneuveld. Meteen een nieuwe gestuurd zonder poespas.

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer