super services

ik heb voor de eerste keer steigerhoutolie besteld en deze is super van kwaliteit en de leverservices was perfect.

netjes!!!

Prima service, goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Grote keus

Grote keus aan kleuren en vlugge levering

supersnel geleverd. De verf is van zeer goede kwaliteit.

Wat ik besteld heb, voldoet aan de verwachting. Goede kwaliteit verf en de hoeveelheid die nodig is, klopt ook, waardoor ik genoeg besteld heb.

Tip top

Snelle levering, kwaliteit voor een betaalbare prijs

Verf was heel zorgvuldig verpakt. Ons terras is weer als nieuw, heel blij mee!

Snelle verzending

Op vrijdagavond bestelt en keurig, zoals op website aangegeven, de volgende dag al in huis. Ook tijdens Coronacrisis.

Net bedrijf, alles netjes volgens afspraak geleverd.

Ook de vragen op de chat snel en netjes naar volle tevredenheid beantwoordt.

Deskundig advies en goed assortiment

Deskundig advies en goed assortiment. Levering op tijd.

Geen op of aanmerkingen

Snelle correcte levering voor een goede prijs

Vlotte levering en je wordt keurig op de hoogte gehouden van je bestelling.. die in deze Corona tijden wat langer op zich laat wachten. Het eerste geleverde product was precies volgens de omschrijving. Site duidelijk en helder en voor mij als leek op klus gebied, erg prettig dat de omschrijvingen zo duidelijk bij het product vermeld staat.

Na bestelling snel en correct geleverd.

Keurige levering en komen hun afspraak na.

Overzichtelijke site, snelle levering

Snel gevonden wat ik nodig had. Besteld en de andere dag in huis.

Prima levering!

Prima levering!

perfect!

alles volgens plan..

Prima sevice,goede kwaliteit voor een goedkope prijs. Super

Goed spul.

Goed spul!

Snelle levering goed verpakt

2,5 liter beits besteld voor de steigerhouten tuinmeubelen. Dit is zeer snel geleverd, goed verpakt en prima prijs/ kwaliteit verhouding. Bedankt voor de goede service. Johan.

Goede lak

Ik heb mijn tafel laten lakken. De lak is aangebracht met een verfspuit dit ging heel erg goed met deze lak.

Snelle service en keuze genoeg.

Snelle service en gelukkig met Post.NL geleverd. Helaas geen korting voor veelbestellers, anders een hoger punt. Niettemin zeer tevreden en kan iedereen deze webshop aanraden.

Goed advies en goede service

Verzoek om terug te bellen ingediend en werd binnen twee uur netjes terug gebeld. Ondanks dat PostNL haar werd niet juist heeft uitgevoerd heeft VerfBestelSite.nl haar uiterste best gedaan de fouten van PostNL wel op te lossen. Zij hebben dit goed opgepakt en houden contact met de klant. Het product dat ik heb besteld is gewoon goed en makkelijk in zijn gebruik. Als ik weer vergelijkbare producten nodig heb zal ik zeker terug komen!

Correcte info en levering!

Bedrijd doet wat het belooft! Super.

Duidelijk en snel.

Makkelijke website en een snelle levering tegen een goede prijs.

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer