prima zo

goed materiaal , zeer goed verpakt , vlotte levering

snelle verzending

Snelle verzending. Heel goed verpakt!

Excellente producten, maar veel te weinig gebruiksinformatie

Ik kocht de Ruwol Etch and clean, Holdbar primer en transparante badkamercoating, en die werd mooi de volgende dag reeds geleverd. De producten bleken ook ruimschoots aan de verwachting te voldoen, alleen ben ik wel enorm teleurgesteld in de minimalistische gebruikersinformatie. Graag had ik wat meer informatie gehad hoe men (als doe het zelver) de producten precies wel en hoe niet te gebruiken. Zo vermeld men dat de "Etch and clean" puur of tot 15x verdund gebruikt kan worden...???? En dan gebruikt men 1 liter per m2 verdunde of onverdund product...???? Is wel een verschil van 15 x he? Niet normaal vind ik... Wat ik tenslotte nog minder versta is dat zo een agressief reinigingsproduct (is ook vermeld dat het ernstige brandwonden en oogletsel, en irritatie vd luchtwegen kan veroorzaken) na gebruik zou moeten afgespoeld worden, het liefst met een hoge drukspuit...???? In een badkamer...!!! Dan heb je een ruimtepak of duikerspak nodig denk ik om jezelf te beschermen, om van eventuele fragiele spullen die in de badkamer staan nog te zwijgen.. Ook meerdere deuken in de geleverde blikken baren mij zorgen, maar gelukkig ! was er niets echt stuk gegaan tijdens het transport.

in 1 woord: GOEDKOOP

Snelle levering/ goede producten

Perfecte site en bedrijf

Duidelijke omschrijvingen van de producten en snelle levering

Duidelijke website, snel thuis

Prima produkt en snelle levering

Was zeer tevreden over het eindresultaat. Makkelijk te verwerken badkamer coating

te vrede

100% te vrede snel geleverd. alleen thuis brengen zijn de kosten heel hoog. hoger als bij een ander bedrijf. ik denk dat daar de winst van daan halen

Super snel en goeie prijs

Je kunt sneller hier bestellen ,als dat je verf gaat halen in een winkel. Ga zo door..

Uitstekend!

Bestel al jaren bij Verfbestelsite en ben dik tevreden. Snelle levering van kwaliteit coatings en verf!

Top, beste kwaliteit voor lage prijs

Makelijk bestellen, snelle levering. Helemaal top. Zeker om aan te bevelen.

Zeer goed en snel verzonden

zeergoed

Prima prijzen

Teercoting voor hout is nergens anders te krijgen ,we zijn er erg blij mee dat deze site het wel heeft.👍

Duidelijke website, goede prijs en levering volgende dag!

Na de eerste bestelling goede ervaring n daarna nog meer besteld! Ook telefonisch advies was deskundig. Had een retour en dat is zonder problemen gecrediteerd.

snel en tevreden

helemaal geen klachten, prijs oke, goed product, snelle levering

snelle en een correcte levering, makkelijk en eenvoudig te bestellen.

Fantastische service en uitmuntende bereikbaarheid!

De communicatie met het bedrijf verliep vlekkeloos. Een probleem bij Post.Nl werd vakkundig opgelost en mijn levering was volledig en op tijd! Een aanrader.

zeer snelle levering

Niet gevraagde ral kleur gekregen

Oppassen met bestellen van ral kleur, je krijgt een verf die erop trekt en de mails die verstuurd worden om een woordje uitleg te krijgen bieden ook geen concrete oplossing. Ik zoek elders wel, bestaan genoeg online winkels

Goed en voor een goeie prijs

Prima verf. ik kon er na 2x14 uur gelijk de 2e en de 3e laag opbrengen.

Duidelijke informatie, snelle levering

Goede website met duidelijke toelichting, ook telefonisch overleg soepel en adequaat.

Snel, kwaliteit en een nette prijs

Prima bedrijf ik heb er goede ervaringen mee en is zeker aan te bevelen

Gevraagde product zoals afgesproken de volgende werkdag in huis (voor 21:30 uur besteld). Was keurig verpakt in een doos en plastic zak.

Goed product en binnen een dag geleverd. Toppie

duidelijk,goede prijs en snel geleverd

goede ervaring

Nering Bogelweg 123