Prima feedback

Heb een vraag gesteld over de blackwash beits die ik voordelig gekocht heb bij jullie, of dat ook over greywash beits heen kan, of eerst schuren... Heb heel snel een reactie gekregen waar ik wat mee kan. Vriendelijk bedankt!

Correcte en snelle levering

Voldoende, goed, overzichtelijk en snel

Goed, snel, tegen een nette prijs geleverd.

Zeer duidelijke website, met alle info die je nodig hebt voor een klus. Ook wordt er aangegeven welke producten je nodig hebt en hoe je ze moet gebruiken. Alles onder één dak. Goed, snel, tegen een nette prijs thuis afgeleverd.

Goede service en snelle levering

Zeer fijne site waarin alles prima beschreven staat omtrent producten en gebruiksaanwijzing. Kleur die we besteld hadden was PERFECT!

Loze belofte !

2 keer besteld 2x te laat. Men belooft op de website, voor 21.30 uur besteld, morgen in huis. Dit klopt het niet, het wordt pas de dag erna verpakt en daarna opgestuurd. Dus niet de dag erna in huis ! Jammer, niet meer doen. Bestelling verder OK

Uitstekende service

Al een paar keer een bestelling gedaan en zoals beloofd, de volgende dag geleverd. Kortom zeer tevreden over de service!

perfecte en snelle levering

zeer snel

Geweldige service!

Bestellen ging makkelijk en levering ging snel. Producten waren uitstekend verpakt en de producten waren van goede kwaliteit

Correcte levering, op tijd, goed ingepakt

Correcte levering, op tijd, zeer goed ingepakt. Goed product.

Supergoede site en correct

Vlotte en supercorrecte en snelle bestelsite echt om aan te bevelen

Goede levering

Ze zijn de afspraken prima nagekomen

Zou ze zomaar aan andere adviseren

Goede uit leg en bij de verf hoe je het verwerken moet . 1 een woird super.

GEWELDIG !!!!

Voor 21.00 uur besteld , de volgende dag geleverd is hier geen loze belofte . Tweemaal besteld telkens perfect geleverd. Leuk om bij U iets te bestellen.

Makkelijk te bestellen en correct geleverd.

Makkelijk te bestellen en correct geleverd

Snel en netjes afgeleverd

Netjes optijd geleverd

Goede service en optijd bij post nl.

Site goed te volgen en snelle service.

Prima geregeld

Sneller kan het niet, prima verpakt,keurig.

Snel geleverd en geen onzin

Donderdag voor 19:00uur bestel volgende dag geleverd goede prijs kwaliteit verhouding aanrader

gewoon goed

De reparatiepasta van OAF heb ik via hun gekocht, eindelijk eens een goed product gevonden om lekken in bitumen daken te dichten op een goede manier...

Goede snelle service

Snelle goede service

Prima service.

Duidelijke informatie en prima afhandeling van de bestelling.

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer