zeer goed

Snelle levering goed product

altijd snelle en goeie service

het bestellen is makkelijk en snel. en de pakketten zijn altijd netjes

Prima afwerking van mijn bestelling

Hoe de verf zich houdt weten we pas na enige tijd

Top goed spul

Snel in huis goede uitleg

Goed verzorgd

Snelle verzending en zeer goed verpakt 👍🏾

Slecht dekkend.

Ik heb twee potten gekocht gekocht om uit te proberen. 1x sigma monumenten groen, en 1x herfst en helder 1847. Beide vielen op als vrij dunne verf en dekkend slecht.

Top en prima afgehandeld

Prima en perfect verzonden naar een post nl punt, zodat je zelf de keuze kan maken om en wanneer het op te halen.

Vriendelijk personeel, maar onwrikbaar

Ik heb vrij kostbare vloercoating bij u besteld. Vorig jaar gaf u op deze vloercoating nog 15 % korting. Dit jaar was de prijs reeds aanzienlijk verhoogd en was deze korting onbespreekbaar. Jammer !!! Laat geen tevreden klant achter.

prima vlotte levering

Prachtig werk verricht

Dit bedrijf is een echte aanrader. Ik heb de juiste antwoorden op mijn vragen gekregen ivm het schilderen van mijn garagevloer. Zo was het makkelijk om mijn bestelling van de voorgestelde producten te plaatsen en daarna uit te voeren.

Snelle levering, goed verpakt

Titel zegt het al: prima ervaring qua levering en prijs. Meerdere leveringen en iedere keer snel en 100% op tijd als beloofd. Ook telefonische bereikbaarheid van logistieke afdeling is prima - namen altijd snel op. 5e ster zou zeker verdiend zijn als het beantwoorden van mijn praktische vragen beter en sneller was geweest. Telefonisch worden geen "technische" vragen beantwoord en per (urgente) email duurde het beantwoorden 26 uur. Helaas was het antwoord niet erg nuttig: een verwijzing naar de website die ik al bestudeerd had, dus geen enkele meerwaarde. Erg jammer want nu moest ik een aantal bijzonderheden mbt. mengen, aanbrengen toch weer in de praktijk leren. Gelukkig eind goed al goed.

Snel, goede prijs en goed verpakt verzonden.

Posistief geen verdere aanvullingen

S,Avonds bestelt volgende dag in huis!!

Na voor een erg groot bedrag te hebben besteld... geen service gekregen van jullie!

Zoals jullie kunnen nakijken heb ik de laatste tijd toch redelijk wat besteld bij jullie. De bedoeling was om ook nog heel wat te blijven bestellen. Toen ik op een gegeven moment vergat om de kleur aan te duiden bij de bestelling, telefoneerde ik jullie onmiddellijk lm deze bestelling te wijzigen. Dit was volgens jullie onmogelijk, en we dienden een nieuwe bestelling te plaatsen hiervoor en de andere te annuleren. Hierdoor hadden we dus dubbele verzendkosten. Wat we aan telefoon ook zeiden, jullie waren voor geen reden vatbaar. Beide bestellingen leverden jullie in 1 zending! Maar toch dubbele verzendkosten voor een nieuwe klant die al erg veel bij jullie gekocht heeft?! Wij zijn meerdere loodsen aan het vernieuwen en hadden dus vermoedelijk nog duizenden euro’s kunnen verkopen aan ons. Ik denk dat het grootste verlies niet voor mij is, maar wel voor jullie. Bedankt om geen enkele service te bieden. Voortaan zoek ik een andere vaste leverancier. Mvg Niels Vangeel Bvba Omniva

Bestelling perfect afgewerkt

Prima en snelle levering.

Levering ging vlot. En werd goed verpakt aangeleverd.

Besteld

Hetgeen dat ik had besteld komt niet overeen met wat ik voor ogen had had teerlook voor hout besteld en die zou glanzend zijn het was bijna water en het was mat als het op droogde

Veel keus, niet duur en snelle levering!

Duidelijke website met uitleg over het type verf. Veel keuze mogelijkheden en een snelle levering. Over de route van je bestelling wordt je goed geinformeerd!

Goede kwaliteit verf en snel geleverd!

Ik heb voor het eerst verf online besteld. Verf was binnen dag thuis, goed stevig ingepakt. Kwaliteit is goed, kozijnen en deuren zien strak uit. Ik ben nog niet klaar met verbouwing en ga zeker weer bij deze site bestellen.

Gewoon goed!

Duidelijke webshop en snelle verwerking van de bestelling, gewoon goed dus!

Snel, degelijk verpakt en kompleet geleverd.

Idem, zeer tevreden.

Bestelling conform afspraak geleverd. Nog niet gebruikt.

Ik ben nog niet toe aan het gebruik van het product daar kan ik weinig over zeggen. Maar de bestelling verliep op rolletjes en de levering was keurig op tijd.

Betrouwbaar en goeie verf

Altijd op tijd geleverd zonder problemen

Aanrader

Snelle levering,goed spul

De verf was in één dag geleverd ga zo door

Ik vind het geweldig als het zo snel geleverd kan worden daar kan je er snel mee aan het werk.

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer