Bestellen is eenvoudig en de levering is snel

De bestelling, 20 liter betonverf werdsnel geleverd maar het deksel had onderweg gelekt .

heel goed

Alles conform afspraak

Goed ontvangen

Goed ontvangen , netjes verpakt!

Snelle levering, volgende dag in huis!

Denken mee.

Product niet leverbaar maar vervangend product met dezelfde eigenschappen gekregen. Prima service en snel gehandeld. Volgende dag binnen, netjes!

Snel, netjes en coulant

Niets op aan te merken

Meteen weer doen

Goede kwaliteit gunstige prijs snelle levering

Goede levering binnen 1 dag en TOPverf

Garagevloer geverfd met de aanbevolen verf. Prima verf, prachtig resultaat.

Afgezien van bezorging goed geregeld

Dior het niet informeren of gebruiken van track en tracé systeem waren wij niet thuis tijdens bezorging en moesten pakket uit Oosterhout afhalen. Erg onhandig

1 order, in 4 keer geleverd :-(

Mijn order werd op 4 achtereenvolgende dagen geleverd, dit terwijl op de , op 1 doos geplakte, pakbon daar niets over werd aangegeven. Dus 4 keer naar de KPN vestiging …….

Handige site

Ik had gekozen voor het afhalen van het product bij een afhaalpunt. Dan is het niet zo handig als het kleine product (1ltr-fles) in een hele grote doos zit. Verder helemaal tevreden. Duidelijke site. Gebruiksvriendelijk.

Snelle levering, je krijgt het juiste product, goede prijs dus 100 punten.

Zie boven.

Levering vlot en duidelijk

Na het sturen van een mailtje voor meer informatie werd er snel en duidelihk gereageerd. Na een bestelling te hebben gedaan, werd het bestelde de volgende dag al gelevefgeleverd d

Snelle en correcte levering!

Voor het eerst verf besteld via een site. Uitstekende levering! Veilig en goed verpakt en op de afgesproken tijd geleverd.

Heel goed advies gekregen en daar waren enkele e-mails voor nodig. Worden allemaal beantwoord en goed uitgelegd. Ook een aanpassing aan een order is geen probleem en leveringen naar tevredenheid. Kortom een kundig en betrouwbare leverancier. Aanrader.

Prima site en keurige afhandeling plus levering

Verbeterpunten: Website is niet beschermd !!

Goede prijs, snelle levering, goede uitleg op de site

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer