Super Service!

Vrienden attendeerde ons op verfbestelsite.nl Op de website kun je precies lezen waar, hoeveel en hoe je de verf kunt aanbrengen. De levertijd was super snel, de volgende dag. Helaas had onze zending (20 liter is best veel) transportschade opgelopen. Na een e-mailtje heeft verfbestelsite.nl dit super snel en netjes voor ons opgelost. Ze krijgen dan ook van ons een dikke 10!

gewoonweg super

een overzichtelijke site , snelle levering , gewoon zo verder doen πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Goed snel en prijstechnisch goede service

Goede ervaring ga zeker nog eens bij jullie bestellen

Snel en goed

Had geen rekening gehouden met een zo snelle afhandeling. Dag erna zou het al bezorgd worden. Via Track and trace kon ik het naar de volgende dag zetten. De verf was goed ingepakt. Stoot vast en de blikken ook nog eens in een goed afgesloten plastic zak. Prima, ben zeer te vreden.

Wederom een prima levering.

Goede ervaring

Snel en Goed

Snelle verzending en topproduct en geweldige prijs

Top snel goed

Snelle aervice

Prima service, snelle levering

Overzichtelijke webshop. Prima service, snelle levering

Fijne website en goede service en levering

ZO HOORT HET

GEMAKKELIJKE WEBSITE OM TE BESTELLEN EN AFLEVERING ZOALS GEPLAND.

Snel en goed

Goed en snel

Geweldige snelle levering en goed product

correckt en zeer vlug antwoord als je vragen hebt

Snelle levering en scherpe prijzen. Informatie over verzendkosten kan beter.

goede service en snelle levering.

goede service en snelle levering.

Simpel om te bestellen en binnen 24 uur in huis.

Bedankt jongens

Goede service en vriendelijk personeel!

Bestelling bleef wat lang onderweg. Na een belletje was dit opgelost en werd de bestelling de volgende dag geleverd!

Goed product en snelle levering.

Zeg ik.

Goed erkending

Ik vind dat jullie een goede bedrijf hebben ik ben zeer tevreden

Snelle levering, goede producten

Wij waren op zoek naar goede producten om de wanden van onze douchewanden waterdicht te maken. VerfBestelSite bood hiervoor de juiste producten met een hele duidelijke beschrijving erbij. Het bestelproces en de levering verliepen vlekkeloos en ook met de geleverde producten zijn we helemaal tevreden. We hebben nu waterdichte wanden met een mooie kleur!

Geweldige snelle levering en goed product

Top! Om 21.20 besteld en alsnog de volgende dag in huis..

Top! Om 21.20 besteld en alsnog de volgende dag in huis..

Snelle levering, prima bezorging. Tevreden met de gekochte verf.

Dit is de tweede maal dat ik bestel op de verfbestelsite en beide keren zeer tevreden met het product OAF Houtteer (Houtcoat Teerlook) mat. De verf gebruik ik voor mijn tuinbank en deze blijft zeer lang mooi ook mijn tuinhuisje hoef ik minder vaak te behandelen. Bovendien trekt het de nerven van het hout naar boven. Ik behandel het hout zowel oud als nieuw zonder het te schuren wel veeg ik er bij de schutting en en het tuin huisje het zand er van af.

Goede en snelle levering!!....ojaa..en niet duur.

πŸ‘

Zeer goed en snel geleverd

goede shop

Nering Bogelweg 123