Goede verf srnel geleverd

snelle levering zoals aangegeven op de site

Zeer slechte service, weinig tot geen communicatie.

Op 15 Juni bestelling gedaan, daarbij duidelijk stond duidelijk vermeld product op voorraad was en binnen 4 dagen geleverd zou worden. Betreft vloercoating Op 21 Juni pas overgedragen aan transporteur. Na meerdere telefoontjes word verwezen naar een heer Wolters, die een mail stuurt met excuses. Maar ik zelfs op 28 Juni nog steeds geen producten heb ontvangen. Vandaag 1 Juli nog geen bericht over status van levering. Zeer schandalig, deze gang van zaken. Ik heb Dhr Wolters nog tot Woensdag 3 Juli gegeven om te leveren. En anders wil ik mijn geld terug. Heb een bedrijf wat de coating op mijn vloer zou gaan aanbrengen moeten annuleren. Ben benieuwd wat er gaat gebeuren....

Na transportschade zeer goede afhandel ing en snelle vervanging van de schade .

Goed alleen post.nl gaat er niet zorgvuldig mee om met het pakketje in alle twee blikken verf van 5 kilo zaten grote deuken in

Zeer goede service

had alles via internet gedaan. ik kreeg een bevestigings- e-mail ontvangen en een bericht van verzending. De volgende dag werd mijn bestelling netjes afgeleverd. Alles wat goed verpakt en het product zoals besteld. Niets op aan te merken!

Helemaal prima

Bestelling via internet gedaan. Netjes bevestiging via e-mail ontvangen + bericht van verzending. De volgende dag werd mijn bestelling netjes afgeleverd. Alles wat goed verpakt en het product zoals besteld. Niets op aan te merken!

Eerst problemen met levering, maar goed opgelost.

Op 15 Juni bestelling gedaan, door fout van transporteur pakket kwijt. Vervolgens nieuwe opgestuurd, deze beschadigd. Laatste levering is aangekomen. En heb een nette compensatie gekregen voor alle vertraging. Bedankt en tot de volgende keer, Met vriendelijke groet Thijs Kiela

Snelle levering goede prijs

Kreeg mijn bestelling een dag later goed verpakt. Prijs kwaliteit verhouding is heel goed.

goede service, begrijpelijke productuitleg, uitstekende verf

Zelfs een leek kan met behulp van de beschreven informatie alle spullen bestellen om betonverf aan te brengen op een nieuwe cementdekvloer. Top producten!

Goed service en snelle levering

Goede klantenservice waar je goed en duidelijk antwoord krijgt op je vragen.

Afgelopen week tot 2 x toe Ruwol Steigerhoutbeits besteld, in totaal 8 blikken. Voor 21:30 besteld volgende dag in huis, kan niks meer zeggen dan dat verfbestel doet wat het beloofd, snelle levering.

Zeer tevreden.

Steigerhoutbeits white wash, heel goed product. Goede prijs en snelle levering naar België.

Service is prima.

Bestelling geplaatst voor lakverven, Waaronder 1 blikje van 750ml mengkleur Ral 6012. Blikje open getrokken en wilde die gaan omroeren met het roerstokje. Onder in het blikje zat een laag bezinksel, waarop ik ben gestopt met roeren. Waarschijnlijke oorzaak: Dat het blikje veel te lang heeft gestaan waardoor de bestanddelen van het verf naar beneden zijn gezonken tot een harde korst. Dit blikje verf kan dus terug omdat het niet te gebruiken is.

Prima verf en snel geleverd

Meerdere keren bestelt alles prima alles goed geleverd binnen de 3 dagen goed verpakt

snel verzonden, fantastisch verpakt, mooi materiaal

Gemakkelijke en duidelijke site. snel geleverd ondanks dat ik na 21.30 had besteld.

Goede

Het enige bedrijf dat ook waar heeft gemaakt dat de bestelling de volgende dag geleverd wordt 👍.

goede kwaliteit, vlot geleverd.

Het product is van een goede kwaliteit. Vlotte levering.

Product was goed verpakt deksel was doormiddel van clips gezekerd tegen loskomen, en snelle levering met prima communicatie over de levering voortgang

Netjes ingepakt snel geleverd

Snel en netjes ingepakt geleverd

Goede ervaring, levering zoals besteld, maar ook vooral snel geleverd.

Pluspunten

Niets op aan te merken

Misschien minder plastic gebruiken voor verpakking in de toekomst. Misschien beter natuurlijk afbreekbaar materiaal.

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer