Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit materialen

Pluspunten

Snelle levering en goede klantenservice

De kortingsknop in de email wekt de indruk bij gebruik van de knop dat je dan automatisch de korting krijgt bij de bestelling.

Pluspunten

Snelle en correcte reactie via de mail. Levering ook helemaal OK.

Pluspunten

groot assortiment, snelle levering goede kwaliteit.

Pluspunten

Besteld na 21:30, tog volgende dag keurig geleverd. Totally satisfied!

Pluspunten

doen wat ze beloven, snelle levering ,overzichtelijke site en prima prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

ZEER GOEI VERF.GOEDE VERZENDING.KAN NIET BETER

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle verzending, de keren dat het juiste product geleverd werd een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Hoogglanslak besteld in RAL 7016. Al eerder bij verfbestelsite deze kleur besteld (metaalverf) en ook van andere leveranciers en op andere materialen heb ik deze kleur. De geleverde hoogglanslak wijkt na opbrengen heel fors af van al hetgeen ik al in RAL 7016 heb (veel blauwer). Een vraag hierover uitgezet bij de leverancier, die na een maand (!) tot de conclusie komt dat deze kleur blauw hoort te zijn... Blijkbaar hebben vier andere leveranciers én verfbestelsite in een eerdere levering hun RAL 7016 niet op orde... Gelukkig mag ik de verf (op eigen kosten) opsturen voor nader onderzoek. Het duurt al veel te lang. Ik wil m’n schilderwerk echter zsm in orde maken, dus neem mijn verlies in geld en tijd en ga wel naar een andere leverancier. Nooit meer verfbestelsite.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Opntijd

Juiste verpakking gebruiken. Belachelijk grote doos voor heel klein dingetje. -verzenkosten en voor de pakketdienst belasting

Pluspunten

correct geleverd, goed ingepakt,geeft vrij snel advies op vragen

de botonverf staat op 16 u overschilderbaar... helaas nog niet droog op 24u, dus extra nacht de tijd gegeven, in totaal 36 u ipv 16u wat ons in de problemen bracht aangezien wij deze in de fotostudio gebruikte en de klanten dus moesten annuleren...

Pluspunten

Gedaan wat beloofd word. bestellen voor 21.30 volgende dag in huis. prima

Pluspunten

Supersnel geleverd. Top.

Pluspunten

Snelle levering, groot aanbod, concurrerende prijzen en een uitstekende after sales systeem.

Pluspunten

Snelle levering en goede verf na 2 lagen is het inorde

Pluspunten

Materialen avond ervoor besteld,de dag erop al geleverd,zoals vermeld op hun site.Schitterend!!

Pluspunten

goede kwaliteit en corecte levering

maak uw website eenvoudiger zeker wachtwoorden en alles wat daar mee samengaat

Pluspunten

Ik heb heel goed advies gehad, de beste spullen zijn snel en in juiste kleur geleverd en heeft een perfect resultaat gegeven

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer