Snel en goed verpakt geleved

Snelle levering, op tijd en goed verpakt.

Uit ervaring weet ik dat er een snelle levering plaats gaat vinden. Product heeft goede prijs, jammer dat verzendkosten ad € 6,95 aan de prijs is,

Perfecte levering en maken waar wat ze hebben toegezegd.

Levering wat ik als cliënt wil

Super kwaliteit en super service!

Zeer snelle levering, duidelijke site en kwalitatieve produkten.

Nog steeds niet ontvangen !!!!

Goederen besteld op voorhand moeten betalen maar nog steeds niks ontvangen.

Correcte afhandeling van bestelling

Prima website en zeer snelle levering

Vrijdag besteld; zaterdag in huis.

Super bedrijf

Super bedrijf en ook heel behulpzaam als er iets is met het bezorgen kijken heel goed met

Snel, goed verpakt, top geregeld. Ga zo door!

Prima geleverd goed ingepakt

Is zeer goed bevallen zeker voor iedereen aan te raden , ga zo door .

Prima, afspraak is afspraak

Makkelijk besteld, nette prijs en snel geleverd

Snel en gemakkelijk

S, avonds besteld andere morgen om 12 uur binnen.

****

voor de tweede keer bestelling zoek, wachttijd als u geluk hebt een week. De ellende word met de dag erger hoezo aanpassen.

Snelle levering, netjes verpakt

Snelle levering, netjes verpakt

Te laat, Slechte kwaliteit en service.

5x 5 liter epdm coating uit de outlet besteld. Deze wordt 1 dag te laat geleverd. Verf was goed te bewerekn. We hadden een blik over en wilden dit retourneren. Worden we gebeld dat dit niet mogelijk is. Nergens gelezen, meneer aan de telefoon wist zelf ook niet waar die voorwaarde staat, maar nee, echt niet mogelijk. Achteraf blijkt het helemaal onderaan bij de specificaties van de verf te staan. Zeer onlogische plek, wat lang niet iedereen bekijkt. Vreemd, ze kunnen het toch gewoon weer voor de outletprijs verkopen als het geretourneerd wordt? Verder staat dit niet op de factuur. De retourverzendkosten zijn voor rekening van de klant, dus wat verliest het bedrijf hieraan? Jammer, slechte service. En als dit dan het verhaal is, zet dit dan duidelijk op de website bij de voorwaarden van retourneren. We hebben na 1 week verkleuring in de verf opgemerkt.

Bestelproces zeer makkelijk en snel. Het product heb ik nog niet gebruikt.

Ik had verf nodig voor een betonnen trap, de medewerker heeft goed geadviseerd en nam alle tijd kortom top!!!!

Nog niet ontvangen!!

Snel en betrouwbaar geleverd!

Prima service, precies zoals het hoort.

Perfect, snel, nette prijs en goede kwaliteit!

Een woord; perfect

SUPER

Snel geleverd en zeer goede prijs/kwaliteit product. Ga hier zeker vaker bestellen.

Perfecte levering

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Snel en compleet

Zeer snel geleverd

Snel besteld, snel geleverd!

Idem

Nering Bogelweg 123