rete snel en goed ingepakt

goed spul had ik eerder moeten hebben zo jaar of 10

Puike, snelle levering.

Ben enigszins verrast door de snelle levering. Voelt bijna net zo snel als dat je zelf naar de winkel gaat. Internet geeft voordelen omdat je thuis je keuze kunt maken na het eerst lezen van de product specificaties.

Altijd super geregeld, en snel geleverd

Prima zaak om te bestellen altijd super snel geleverd

Snel en goed verzorgt

Tevreden

Gemengde ervaring (..)

Prima klantenservice op zich. Eerste levering prima, goed verpakt, redelijke prijs. Voor volgende bestelling - met leenwaaier kleur uitgezocht, helaas niet leverbaar. Wat je verbaast in deze tijd van computer mengen. Leenwaaier terugsturen gaat met onhandige retourprocedure. Eerste en wellicht laatste keer voor mij?

Flitsbezorging !

Bezorging is op de waddeneilanden altijd een dag later dan beloofd. Groot was mijn verbazing dat Verfbestel haar belofte ,van bezorging binnen 24 uur, volledig waarmaakte!

Veel keuze - zeer snel. Voor verf is dit perfect.

correcte, snelle levering

Geleverd volgens belofte, te alle tijde volgweg te volgen op trackingsysteem.

Fijn dat zowel handleiding als overige onderdelen die je nodig hebt vermeld worden. Alleen de bezorging duurde langer dan verwacht.

snele levering

niks mis mee . goed verpakt en goede prijzen

Na een verkeerde levering is er direct actie genomen om deze te corrigeren. En dat ging perfect. Alle lof voor de service.

Zeer goede dienstverlening

Snelle levering goed van prijs

Binnen 24 uur in huis

100% volgens afspraak!

Al voor de 4e keer exact volgens afspraak geleverd.

Prima spul prima club

Ruime keuze en snelle verzending

Ze hebben veel keuze, en verzenden snel

Super prduct

Snel geleverd, top

snelle levering en mooie kleuren verf

mooie Scandinavische kleuren verf makkelijk verwerkbaar. ben er blij mee

Goed advies en snel geoeverd

Top bedrijf met goede producten en een duidelijk advies

Snelle service, goede communicatie, alleen wel erg beschadigde blikken.

De verf werd een dag erna al geleverd, alleen waren beide blikken verf heel erg gedeukt, terwijl ze niet uit de categorie OUTLET kwamen, dus ik heb de volle mep betaald. Na mail contact, waar overigens snel op werd gereageerd, werd gemeld dat de bussen tijdens transport zijn beschadigd. Terugsturen van de blikken en omruilen is een duur grapje, terugsturen is voor rekening van de koper.

Goede prijs, netjes op tijd geleverd. Heel mooi en goed verpakt voor verzending.

Snelle levering, goede prijs en perfecte producten...

De verf bij verfbestelsite is van uitstekende kwaliteit, betaalbaar en wordt bovendien snel geleverd. Wat kan je nog meer wensen? Dat ze zelf komen verven???

De bestellingen worden altijd keurig snel afgehandeld en de materialen zijn uitstekend. Bijv. het houtteer is van zeer goede kwaliteit.

Heel goed.

Sneller kan niet.Zondag middag besteld, maandag geleverd. Telefoon wordt direct opgenomen en je krijgt uitgebreid advies. Klasse!!!!!Bedankt.

Geweldich

Zoals versproken, product dag erna geleverd.

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer