een zeer goed service

Een zeer vriendelijk zaak .En zeer vriendelijk behandeld aan de telefoon .De bestelling was ook snel binnen .Zeker een aanrader

perfect op tijd en snel afgeleverd

Het materiaal was zorgvuldig verpakt zonder enige kans op schade. Prima!

prima , snelle levering

Goede sercive en zoals beloofd besteld volgende dag in huis

snel geleverd en goed product

alles prima

goede produkten en snel en correct geleverd alles prima zoals het zou moeten zijn AAA+++

Vriendelijk mensen maar verkeerde verf ontvangen

Verkeerde verf ontvangen . Was al met de klus bezig . Toen zag ik dat de kleur te licht was. Gebeld Moest er een foto van maken . Om daarna te horen dat het via de foto niet te zien was. Kon de verf opsturen , zou het beoordeeld worden …. Hoeveel tijd gaat daar weer overheen ?? ( juist bij jullie besteld voor de snelle levering) Kortom mengverf er maar zelf doorheen gedaan … Dus al met al niet tevreden

Tevreden

Tevreden

Snelle levering en goed gepakt.

Mijn bestellingen komt dezelfde was staan in omschrijving ben ik 100% Vrolijk van deze producten.

Snel besteld en bezorgd

Zeer goede, correcte en vlugge service.

Er was iets verkeerd gegaan met het mengen waardoor ik niet de gevraagde kleur gekregen heb. Dit werd snel rechtgezet zonder bijkomende kosten.

Goed product

Goed product ,super prijs . Snelle levering

probleem opgelost

ìnmiddels overeenstemming met leverancier over afwikkeling van fout door postnl ontstaan. geld zal worden teruggestort. jammer dat door vervoerder, postnl dus, dit soort dingen ontstaan. allemaal verspilde tijd en vernietiging omzet.

Sneller dan het licht

Super product snelle levering zondag besteld maandag in huis top

Netjes ingepakt en zeer optijd ontvangen

Bestelling werd zeer netjes verpakt door mij ontvangen. Levering op tijd. Gewoon goed dus.

Supersnel geleverd top

Het is goed geregelde

Ga zo doorgaan

Supersnel

Geweldig, snel en prima verf

Snel en prima verpakt

Prima, zeer tevreden!

Alvast zeer vlug geleverd

Keurig verpakt, op tijd geleverd.

Vakkundig!

Vakkundig!

Prima service prima producten, snel geleverd.

Goede verf en goede service na een probleempje met bezorging

perfect in orde

Ook zeer goede verpakking en goede kwaliteit

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer