Super snelle levering

service goed maar het afhalen van het bestelde is lastig.

Als je een besteld product afhaalt is het lastig om de goede deur te vinden als je nummer (123) op de brievenbus mist. Je hebt geen idee waar je moet zijn . er is staat een andere naam op het pand wat echt verwarrend is en een nummer plus de goede naam bij de ingang zou helpen.

Goede transactie

Snelle levering en prima communicatie

Ik had twee dingen besteld waarvan eentje niet meer leverbaar was. Ik werd daar direct over gebeld en het werd netjes en rustig uitgelegd. Heel fijn dat het niet net een kort mailtje, maar met een telefoontje wordt geregeld. Dat zie je niet veel meer in deze tijd. Hulde!

Snel, goed en betaalbaar

Geleverd binnen een dag, product is verder prima

Goed en snel

Goed en snel

niet tevreden

Beste Ik heb eerder al dezelfde verf RAL 6001 besteld een prima dekkende betonverf. Recent heb ik terug dezelfde verf besteld helaas was het een totaal andere doorzichtige olieachtige samenstelling en totaal niet dekkend. Mvg

Zeer snel geleverd en goed verpakt!

Goede en snelle service

Goede prijs en snel ontvangen.

Product dat ik 5 jaar geleden gebruikt heb was, op de website, snel terug te vinden en te bestellen. Goede communicatie via mail. Binnen 24 uur had ik de verf in huis.

Goed verpakt, snelle levering

Goed verpakt, snelle levering

alles prima geleverd

alles correct

Fantastisch bedrijf !

Levering geschied zoals beloofd op de website...volgende dag in huis. Goederen zijn goed verpakt Wij gebruiken al jaren de teercoat Afinol en zijn erg tevreden over dit product.

Super goed

Snel geleverd en een top product tegen een redelijke prijs.

Fijn om daar te bestellen

Altijd snel verzonden en een goede prijs

snel en netjes verpakt

de betonverf was netjes en goed verpakt

Goede prijs, goede service

Snelle levering..top!

Gewoon goed toch

Ze Bezorgen snel verf dus ze leveren top service

Goed bedrijf een dikke 10

Vandaag besteld morgen binnen,super

Goedemorgen, Ik ben net als voorgaande keren super tevreden over de levering, Kwaliteit en snelle levering super, Bedankt en groeten, Henk

Super !

Uitstekend! Super snel geleverd en netjes verpakt!

Snelle en correcte levering

Snelle en goede kwaliteit geleverd

Snel

Snelle levering top

Uitstekende afhandeling van de order.

Gemakkelijk te bestellen via de website. Zeer snelle afhandeling en aflevering na 1 dag. Prima.

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer