Alles in orde !!

Levering en materialen zijn in orde Voor mij is t een aanrader! Thnx ...

Top advies en snelle service

Na wat heen en terug mailen een heel goed advies gekregen om een badkamer te coaten met Holdbar Badkamer coating. Snelle reacties op mijn vragen. Na bestelling levering in 1 dag.

Nvt

Goede snelle service en duidelijke telefonische uitleg.

Nu voor de derde keer een bestelling geplaatst. Snelle goede service. Producten van uitstekende kwaliteit.

Prima producten maar levering en tracking slecht

Bij de levering ontbrak een deel van de bestelling. Tevens krijg je geen trackingnummer door waardoor je je bestelling niet kunt volgen en niet weet wanneer het geleverd wordt. Ook nu bij de 2e bestelling weer geen trackingnummer ontvangen en dus vraagteken wanneer de levering plaatsvindt. Aanbevelen… voor de producten en prijs wel,niet wat betreft de levering.

snel geleverd, super verpakt

Snelle levering, maar niet hele duidelijke beschrijving.

Correct geleverd conform de info website

Middags besteld de volgende dag thuis , prima service

Slechte service, afspraken niet nakomen, potten niet volledig gevuld

Vanaf het begin met de helpdesk in de clinch gelegen vanwege onduidelijke informatieverstrekking. Daardoor oa. meer dan 5 kilo 2K coating weg kunnen gooien. De druppel was dat er een pot geleverd werd die bijna 1 kg minder bevatte dan er op stond, nogal kwalijk voor een duur 2K product waarbij de mengverhouding cruciaal is. Dit werd door Verfbestelsite stellig ontkend en de toezegging om een niet-gebruikte standaardkleur te retourneren werd meteen ingetrokken. Ze willen vooral veel en snel verkopen. Eens maar nooit meer.

Dik in orde

Prettig en snel geleverd

Keurige levering en netjes te woord gestaan en teruggebeld

Alleen jammer dat er een verkeerd bandje op stond bij afwezigheid op koningsdag

Prima 2k vloerverf

Vlot te verwerken, goede dekking en hechting ( en dat weet ik van vorige projecten).

Geweldig product

Ik heb de olie gekocht voor mijn bamboe schutting en houten tuinmeubelen Ziet er weer als nieuw uit. Ook geprobeerd op een natuur stenen tuin tafeltje, wel verdund met terpentine. Ook hier een prachtig resultaat. Toen voorzichtig begonnen aan een marmeren tuin beeld. Het resultaat was in een woord, geweldig. Ik ben helemaal blij met de lijnzaadolie, ruikt lekker natuurlijk en makkelijk aan te brengen.

Mooie site, super snelle levering en prima klantenservice.

Zondagavond een grote bestelling gedaan en maandagmiddag in huis! Er was wat transportschade, even contact gehad en meteen een nieuw product, ook weer de volgende dag in huis. Perfect allemaal, bedankt.

goeie service

goeie service , goeie producten , goeie prijs . dit samen met een korte leveringstermijn. top.

Goede service en goed product.

Telefoonisch enorm goed geholpen met goedekeuze te maken. Binnen 2 dagen werden de bestelde verf blikken met toebehoren.

gemakelijk en snel,topservice

Alles oke

Snelle levering en zeer goede verf

Snelle levering goede kwaliteit

Goede kwaliteit voor een goede prijs

snelle en goede service, ook na pakketschade

Ik bestel regelmatig. komt snel en goede prijs / kwaliteit. onlangs was een blik in de doos kapot door schade bij transporteur (doos ook) dat werd zonder zeuren opgelost en kreeg een neiuw blik binnen een dag. hier kon niets aan worden gedaan. de blikken worden top verpakt en met clips vergrendeld. omdat er een zak omzat viel de schade mee.

Heel snelle levering. Kwaliteitsvolle producten.

Alles volgens afspraak!

Snelle levering en netjes verpakt. Ik vraag me alleen af of de gebruikte pur in de verpakking wel zo milieuvriendelijk is.

Snelle bezorging, verf nog niet gebruikt.... maar vertrouw op goede kwaliteit. Anders meld ik me wel :)

Altijd TOP Verfbestel

Altijd TOP Verfbestel, een dikke 9

Zeer goed en betaalbaar materiaal !

Wij zijn zeer tevreden van de verf, van de kwaliteit, van de kleur en van de bezorging !

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer