Dinsdag besteld, woensdag geleverd.

zeer snelle levering, geweldig

snelle levering, producten zoals beschreven.

Teleurstellend

Er wordt geschreven levering uiterlijk 15 april. Krijg ik wel de emmer met bitumen maar niet de primer. Volgens de bezorger nalevering. Dat heb ik van jullie nog niet vernomen ? Resultaat dat ik nog niets kan afwerken zoals gepland.

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs. De bestelling was na twee dagen binnen.

zeer goed

snel en correct

Doen wat beloofd wordt

Prima kelurkeuze te maken. Stond te kijken op welke uitstekende wijze de drie blikken verpakt waren.

Prima bestelsite met ruime keuze. Wij zijn telefonisch goed en netjes tewoord gestaan, over vragen van diverse producten. Zeker de moeite waard om bij deze site te bestellen, en de prijzen van de artikelen zijn redelijk. Kortom in de toekomst iets nodig om te schilderen, wij komen zeker weer terug.

Zeer snel geleverd top

Hh

supersnelle service

Fantastisch dat het de volgende dag al binnen was.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Snel en goed verpakt! Lage prijs

Keurig

Snelle levering en alles met zorg verpakt, dikke prima

Zeer snelle en correcte service

Snelle levering, uitstekende verf, hoge kwaliteit

Kwaliteit verf en geweldige service

Zeer gemakkelijk te gebruiken de kleur is geweldig en nu kan ik mijn keldervloer schoonmaken!

Snel en volgens verwachting

Hooguit beetje veel plastic in de verpakking gebruikt. Had met karton ook gekund, denk ik.

snelle betaling dus ook snelle levering.

Scheepsteer...(op bitumenbasis) de naam zegt het al....gebruik ik als undercoating voor m'n bootje. Zonder meer nuttig, dat verwacht ik wel.

Ik heb scheepsteer gekocht bevalt prima en het is goed te smeren en het ruikt niet.

s'avonds besteld. Belofte was volgende morgen geleverd. Dacht nog; "zal mij benieuwen". Maar warempel alles op tijd en netjes aangeleverd.

uitstekend service

niets aan toe te voegen

Product is makkelijk aan te brengen

Kwaliteit en prijs verhouding zeer goed

Ga nu voor de vierde keer beits bestellen. Ze houden zich aan het woord vandaag besteld morgen leveren. Op naar de volgende bestelling

Prima kwaliteit en snel geleverd

Duidelijke instructies, makkelijk te verwerken, goede kwaliteit. Het zwembad ziet er weer piekfijn uit.

Snelle levering. Goed spul, met name de lijnolie voor het terras!

Goed spul, met name de lijnolie voor het terras!

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer