Prima en efficient, alleen miste ik de primer bij de suggesties wat verder te bestellen.

Prima en efficiënt, alleen miste ik de primer bij de suggesties wat verder te bestellen, waardoor ik die apart nog heb moeten bestellen na het lezen van de handleiding voor de 2k vloercoating.

Prima kwaliteit en snelle levering.

Wie in de buurt van Deventer woont, ook gemakkelijk af te halen. Bestellen en daarna bijna direct af te halen, vriendelijke bediening.

Goede kwaliteit.. zeer snel geleverd en heel goed verpakt. Kunnen anderen nog wat van leren..

Geweldig goed product de volgende dag al gebruikt

Maandag bestelde ik een enorme 5 l can met gekookte lijnzaad. Dinsdag stond ik er al mee te werken. Ideaal. Ik beveel trouwens nooit iets aan, je mag van mij zelf beslissen waar je iets koopt.

Goed voor een volgende keer

Goede verf en snelle levering

Supersnel geleverd en hetgeen ik zocht kon ik nergens vinden, wel bij deze site. Klasse.

De soort verf die ik zocht was neegens te vinden. Wel op deze site. Ook nog op kleur gemengd en binnen een dag geleverd. Super.

Houtcoat

Snel geleverd. Goede kwaliteit

Supersnel

s avonds om 21.30 twee potten verf besteld en zowaar de volgende dag al binnen! Erg snel en ook goed ingepakt.

Snelle sevice

Snel geleverd correcte afwikkeling op de mail met factuur en wanneer het verzonden wordt

Goed product, snelle levering, goede prijs

Het geleverde product voldoe volledig aan mijn verwachtingen

Prima botenlak, en snel geleverd.

Snel bezorgd, goed verpakt.

Totaal geen moeilijkheden gehad. Bezirging was supersnel, product was goed verpakt en we werden op de hoogte gehouden vannonze bestelling via mail.

Zeer goede ervaring

Hele goede ervaring. Alles besteld uit de outlet, daar was toevallig alles aanwezig wat ik nodig had. Uiteindelijk bleek een product niet meer in de outlet aanwezig, maar kon het wel bestellen op de site. Technisch foutje zogezegd. Dit is super opgepakt door de verkoper, product werd zonder in de outlet te behoren wel voor de outlet prijs aangeboden. Dit is zeker top van de verkoper, bedankt nog daarvoor. Bestelling werd snel (de volgende dag) bezorgd.

Een goed product dat snel geleverd werd Dank hiervoor.

Snelle en goede levering

Aanzienlijk goedkoper dan andere leveranciers en de verf was goed en veilig verpakt.

Snel geleverd conform afspraak.

Keurig en snel geleverd conform afspraak,.

prima snel geleverd

Prima en goed

Top!!

Wat ik had besteld werd, zoals afgesproken, de volgende dag geleverd. Alles zat netjes verpakt, dus niks anders dan lof hiervoor.

super website !

Goede produkten, beschrijvingen, prijzen en bezorging.

Snelle levering en product is goed.

Snelle levering en product is goed

zeer goed

Zeer goede verf

Komen hun afspraken perfect na, en topkwaliteit

Perfecte producten en worden zeker op tijd geleverd

Goed en snel geleverd

Nering Bogelweg 123