Alleen had ik op de site 1,50 extra betaald voor avondlevering, Maar dat werkte niet. Moest alsnog voor avondlevering bij de vervoerder 1,95 betalen. Helaas.

heel goed

Top !

Scherpe prijs , goed product, snelle levering

Correcte levering

Prettig zaken doen met dit bedrijf

Goede service en snelle levering

Goede prijs. Op woensdag besteld en donderdag in huis! Ook een verzendemail met track en tracé code

Top, snelle levering

Snel goedkoop gemakkelijk

Bruinoleum besteld goedkoopste van Nederland . Snelle levering

Prima product

Geeft een mooi resultaat,snelle levering

Supper

Snelle levering!

Te weinig informatie

Ik heb zwembad verf bij jullie gekocht maar bij die informatie omschrijving staat niet dat je er nog een primer over moet doen. Hierdoor heb ik twee keer een bestelling moeten doen en twee keer verzendkosten moeten betalen. Had ik van te voren gelezen bij de verf dat er ook een primer overheen moet had ik dit tegelijk besteld. André de Roos 0648765471

Top ben zelf al 30 jaar schilder en ben zeer blij met de producten.

Gevlinderde vloer af werken .

uitgebreid assortiment, prima prijs en supersnelle levering

2 x online bestelling geplaatst. steeds snelle levering en goede informatie product en status bezorging verder kijken hoeft niet, gewoon doen!

Goede verf

goede producten, snel leverbaar

Meerdere bestellingen gedaan en altijd snel geleverd, in ons geval op te halen omdat het redelijk in de buurt zit. Aandachtspuntje zou kunnen zijn om bij het afleverpunt een bordje op te hangen (Pand Davo) dat je daar op de goede plek bent en waar je exact het bestelde kunt afhalen. Was nu zoeken......

Goede informatie

Heel goede olie voor deze prijs . 5 ltr .Ruwol lijnolie voor € 28 . ik heb er 4 tuinbankjes 2 x mee gedaan geweldig . Onze vereniging is er heel blij mee .

Uitstekende service

Snelle levering die voldoet aan de verwachtingen.

Er werd snel een goed product geleverd.

Gemakkelijk te bestellen. 's Anderendaags al in huis.

Snelle levering goede prijs kwaliteit

Betaalbaar, goede kwali6 en snelle levering

Probleemloos

Goed verpakt en vlugge aflevering van de bestelling.

Op tijd geleverd voor een redelijke prijs

Goede verf voor een redelijke prijs

Prima voorlichting en snelle levering. Zelf had ik iets te veel besteld en retour gestuurd.

Snel en goed

Snelle service.

zoals het "heurt"!

Goed advies, prima spullen en op tijd geleverd ! voor herhaling vatbaar

Snel en goed geleverd

Prima verf, juiste kleur en snel geleverd

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer