Prima ervaring. Ik heb de verkeerde kleur besteld maar kon zo weer retour

Heb het al meerdere keren gebruikt uiterst tevreden

Alles 100% in orde

Ruime keus,goede prijs, snel in huis

Vlot het gewenste artikel geleverd.

Het juiste product (houtteer) degelijk verpakt geleverd. Prijs was keurig en binnen 2 dagen in huis.

Goed en snel geleverd..

Bestelling goed opgelost

Mijn bestelling was niet compleet geleverd. 3 besteld, 2 zijn geleverd en 1 vermist PostNL (België) zei dat ze de laatste niet hebben ontvangen VerfBestelSite.nl zei dat ze alle 3 hebben geleverd. Na 14 dagen wachten Tenslotte heeft VerfBestelSit.nl beslist om kosteloos de 1 vermiste artikel te versturen. Het is de eerste keer dat dit bij mij is overkomen, maar het is toch positief opgelost.

Zeer snelle levering.

website vond ik lastig maar dan kan ook met mijn leeftijd te maken hebben, ik word over drie maanden 89 jaar

Makkelijk besteld, snel geleverd, keurig verpakt! Hier kan je gerust bestellen.

Besteld .snelle levering. Keurig verpakt.

prima verf en correcte levering volgens afspraak

correcte snelle levering en prima verf

Snelle correcte levering

Zondags gekookte lijjnolie besteld. Conform opgave keurig dag erna geleverd

Goed en snel geleverd

Ben zeer tevreden over de verf producten

goede service

Mooi op tijd geleverd.

De plannen zijn veranderd dus hebben de verf retour gestuurd.

Doen wat ze beloven

Besteld volgende dag in huis netjes afgeleverd

Goede verf en prijs

Besteld en snel geleverd. Goede prijs. Duidelijke uitleg bij alle verf. Fijne website

Verf keurig besteld en afgeleverd maar blik was lek

Ondanks het feit dat het bestelde blik verf keurig verpakt was in een doos met vulling was de verf uit het blik gaan lekken.

Snel, accuraat en goed verzonden

Ik heb zwarte teer gekocht om houten palen en Schotten te beschermen onder de grond. Artikel besteld 00:30, volgende morgen om 09:30 Al een mail binnen dat artikel klaar voor verzending stond. S middags de bevestiging dat het opgehaald was. Volgende dag keurig geleverd. Artikel goed verpakt(bus met extra sluiting, in een gesloten zak, in een doos met de nodige anti-bump en anti-bewegingskarton. Top dus.

Snel besteld, snel geleverd

Het bestellen van de verf ging prima, de levering was ook supersnel, de volgende dag; goed verpakt! De steigerhoutbeits werkt niet zo fijn op glad hardhout (want best wel dun), ben ik achter gekomen, maar uiteindelijk met een roller zag mijn tuinbankje er toch wel netjes uit. Al met al: tevreden!

Goede kwaliteit verf en snel geleverd.

Goed verpakt en verstuurd.

snel geleverd tegen een goede prijs

Top!!!

Snelle service, goeie kwaliteit, ook in België volgende keer bestel ik ineens hier, bedankt

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer