Perfecte levering

Zeer snelle en correcte levering Prima verpakt

Redelijke oplossing voor badkamer

Ik heb de vloer en 1 wand van de douche gecoat met de badkamer coating. De bestelde ral kleur kwam niet helemaal overeen met de verf. Viel bij donkere tint iets lichter en blauwer uit. Ook nog bedorven pot verharder gehad waardoor de menging ging schiften. Dat was dus een slecht begin. Nu de coating een paar maanden zit, houdt hij zich redelijk. De eerste weken oppassen met hardere voorwerpen. Ik heb heel wat stoot plekjes op de vloer bij moeten tippen. De wand is nog goed na dagelijks douchen.

Prima levering en kwaliteit verf

De twee componenten verf was/is van een prima kwaliteit. Alleen de daarbij geleverde verfrollers van stof waren van een mindere kwaliteit. Haartjes van de roller lieten los waardoor het eind resultaat van de geverfde vloer werd beïnvloed met kleine verontreinigingen. Jammer.

bestelde artikelen snel en goed geleverd

Snel besteld, snel geleverd, prima prima

snelle aflevering en uitstekende service

Prima bedrijf

Makkelijke site Handig en goed product

uitgebreid assortiment. Supersnelle levering! Top

xxxxxx

Snel

Goede prijs kwaliteit verhouding

Correct

Snelle en correcte levering

Prima site snel en netjes geleverd

Jammer dat het ineens zoveel duurder is geworden dan vorig jaar..

Snel ontvangen

Goede info op website en snel verstuurd en ontvangen.

Zoals beloofd

Lekker snel en waar voor je geld

Ontzettend goede, snelle en kwaliteits webshop

Nodig lak voor een eikenhouten eettafel en op de verfbestelsite snel gevonden wat ik zocht. Had reeds in het verleden besteld en de service en overzichtelijkehid is alleen maar beter geworden. Levering binnen 24 uur, dus dat was helemaal een uitkomst, reken daarbij eenzeer scherpe prijsstelling dan kan ik niet anders concluderen dat je daar eerst moet gaan kijken alvorens verder te zoeken naar verfmaterialen. Aanrader!

Binnen 13 uur in perfecte staat in huis.

2 minuten voor de eindtijd waarin ze beloven: “volgende dag geleverd” besteld. En de volgende ochtend 13 uur na bestellen in huis. Perfect verpakt in een soort foam!

Snel en correct geleverd.

Snel geleverd volgens afspraak.

Snelle service top

Product snel onvangen top service.

prima !

goede service.. top !

Snelle levering, goed verpakt. Tevreden klant.

Professioneel

Snelle reactie, goed advies, scherpe prijs. Kortom een professioneel bedrijf.

Snelle levering op een paar deukjes na wat geen kwaad kan een prima service top verfbestelsite.nl

Zeer snelle levering .en goed.

Snelle,goede en uitmuntende levering van proucten.

De prijs is goed,de levering is snel en de verpakking is zeer goed beter is niet mogelijk .

Snelle service, goeie kwaliteit

Snelle service, voldoende veilig verpakt en goede kwaliteit.

Prima bedrijf , snelle levering

Nering Bogelweg 123