Overzichtelijke site met goede uitleg.

Aangezien de prijs zo gunstig was kwam ik terecht op deze website. De site geeft een duidelijke omschrijving van het product. Besteld en volgende dag binnen.

Verf besteld en afgehaald

Verf besteld en afgehaald, kon snel worden afgehaald en scheelt weer verzendkosten!

Goede persoonlijke service

De producten heb ik nog niet gebruikt, maar erg goed advies gehad over mijn project waar ze de tijd voor je nemen. Op dit advies de professionele producten besteld. Snel geleverd.

Prima snelle keurige aflevering.

Prima services . Prima snelle levering. Prima producten.

Snel geleverd , makkelijk te bestellen op de website. - te veel verpakking te veel plastic ! iets minder, dan maar een deuk in een blik........!!

Snelle en accurate afhandeling

Ik heb een prima telefonisch advies gekregen! Vervolgens heb ik het geadviseerde product besteld. De volgende dag had ik het al in mijn bezit. Ook de prijs is zeer acceptabel !

Makkelijke site, snelle levering

Ik had een speciaal gemengde kleur verf nodig voor onze keuken. Op basis van de kleurcode hadden we de volgende dag al een blik binnen. De verf schildert lekker en is van goede kwaliteit!

Van ebsttelijg tot ontvangst een dikke 10

Mijn tweede bestelling verliep net als de eerste. Fantastisch

Supergoed.

Goede waar en supersnelle levering.

Zoals beloofd….

Vlugge correcte levering

Geen gedoe en snelle levering

netjes gewoon top

als ik weer wat nodig heb bestel ik hier goed bevallen !!!!

Snel antwoord zowel per mail als per telefoon.

Probleem wat ik had bekeken en advies gehad wat mijn mogelijkheden waren om het op te lossen.

Ouderwets goed middel

Bestellingen snel geleverd.

Supersnelle levering

Prima. Contact met klantenservice als prettig ervaren

Zeer bedenkelijke kwaliteit van beits steigerhout

Bij de aankoop van beits steigerhouts grey wash hebben we vastgesteld dat het weinig tot geen effect heeft op de kleur van het hout en een zeer waterige oplossing kent. Bij het opsturen van een foto kregen we het antwoord dat dit 'normaal' was. Het verschil met andere merken is gigantisch. Jammer dat ze zich ten allen tijde hebben verdedigd zonder naar de realiteit te willen kijken en de retourprocedure een stuk ingewikkelder is dan de aankoopprocedure...

Perfecte bezorging

Hele vlotte levering en goed verpakt.

Super verf

Gewoon goed

Quick and correct

Very fast and correct delivery like before.

Goed, enkel een week na storten van het rubber is vloer nog niet droog , waarschijnlijk te koude buitentemp

Snelle levering en goed product.

Het is de allereerste keer dat ik met dit product werk en het viel zeer goed mee , een meevaller is dat je dit in kleinere verpakkingen kunt aankopen zodat je weinig of niets moet weg gooien .

Levering vglafspraak

Positief

goede snelle levering

Na mijn bestelling is de Ruwol vloercoating na 2 dagen geleverd. Ik kwam nog wat tekort, op zondag besteld en maandag was deze al geleverd zodat ik verder kon. Goede verf en snelle levering ga zo door!!!

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer