kwalitatieve producten met ruime keuze

prima producten van uitstekende kwaliteit; overzichtelijke website en goed advies van klantenservice

Doen precies wat ze beloven

Leveren op tijd prima artikelen

Goede afhandeling.

Materiaal moet ik nog gebruiken maar de levering verliep vlekkeloos.. En snel zoals beloofd.

Levering supersnel, kwaliteit niet altijd even goed

Ik bestel vaak dezelfde kleur verf, GO0585 Sigma. Er zit continu verschil in de kleur van deze verf, het moet gebroken wit zijn, maar nijgt soms meer naar rose. Soms is de kleur wel in orde. Reclameren heeft weinig zin, pot eens opgestuurd, met als antwoord dat het volgens u wel in orde was. Na het opdrogen van de verf zie je het verschil echt goed, kozijn met één pot gedaan, deur met de andere pot, kan alles opnieuw doen ivm het kleurverschil. Dubbel werk dus.

Snelle service goede kwaliteit en goede prijs kortom hier gaan we meer bestellen

Het product snel en correct geleverd. Goede website voor het uitzoeken welke verf kunt gebruiken.

Snel en goed bezorgd

De producten waren netjes en zorgvuldig verpakt, professioneel. En supersnel bezorgd. Een aanrader.

Vlugge levering

Zelfs van Nederland naar België, vandaag besteld, morgen bezorgd

Een goed product

Door weers omstandigheden nog niet helemaal kunnen doen,echter klein gedeelte wel droog gemaakt en met coating gedaan , dat ging eenvoedig en makkelijk .Hechting was perfect. Zover ik nu kan zeggen dat het een goed product is

Besteld volgende dag in huis uitstekende service

Zie boven.

Goed product en snelle levering

Ik kom hier telkens terug!! Zegt dat genoeg??

Ik kom hier telkens terug voor verf. Goede verf behoeft geen krans

snel goedkoop super kwaliteit

Goede keuze, goede keuze, snelle & goed verzorgde levering!

Top products, snel & goed verpakt

Top products, snel & goed verpakt

Perfect, snel en keurig verpakt geleverd

Heel prettig en snel mijn bestelde producten geleverd gekregen en hierdoor de klus volgens planning kunnen uitvoeren

Uitstekend product, op tijd geleverd

Coating gebruikt voor mijn keldervloer, die er nu strak en helder uitziet. Hecht uitstekend; vloer blijkt goed bestand tegen slijtage

Top service!

Alles maar dan ook alles helemaal top!

Alles perfect in orde

Alles perfect en stevig verpakt. Zoals gezegd de volgende dag in huis

Snelle levering, keurig verpakt

Veer het eerste besteld bij VerfBestelSite.nl. Producten zijn snel geleverd en keurig verpakt. Betreft in mijn geval bitumen primer en coating. De bussen zitten met 3 extra clips dicht, zodat deze niet stuk / open kunnen gaan tijdens vervoer. Daarnaast was het geheel in de doos omgeven door een PUR kussen waardoor het geheel niet stuk te krijgen is tijdens vervoer. Bovenstaande bewijst voor mij een stuk zorgvuldigheid waarmee deze winkel omgaat met de producten en haar klanten. Eerste indruk is daarom ook uitstekend.

Doen wat ze beloven..

Bestelling binnen 14 uur in huis. 1 minuut voor half 10 besteld. (Voor 21.30 besteld is volgende dag in huis) Maken dus waar wat ze zeggen. Verpakking was keurig, een speciale foam die beschadigingen vrijwel onmogelijk maakt.

Fijne service

Snelle verzending en hele fijne service. Ik mocht een product waarvan ik teveel had nog terugsturen.

Zondag besteld maandag in huis

Zeer duidelijke site en snelle levering. Top bedrijf

Vandaag besteld, morgen in huis

Super snel!

Nering Bogelweg 123