Top, goed advies en snelle levering

Aan deze zin hoeft niets toegevoegd te worden!

Supersnelle levering en zeer goed verpakt!

Verf nog niet geprobeerd maar als dat net zo goed is als de levering en de verpakking dan zal dat ook dik in orde zijn.

Ga zo door

Goed bedrijf alles wordt snel en goed afgehandeld.

Erg goed

Snel en goed op alle vlakken.

Goede service en snelle levering

Werd gewoon erg goed geholpen bij de helpdesk. De bestelling wordt snel en goed geleverd

Goeie kwaliteit van verf

zéér goed product

goed product om mee te werken

Betroywbaar

Goede producten en snelle levering

Goede verf voor een schappelijke prijs

Goede verf voor een schappelijke prijs

Perfecte levering, goede kwaliteit verf.

De aangekochte verf is van een degelijke kwaliteit. Deze wordt professioneel verpakt en leveringstijd is prima.

Teveel mails ivm beoordeling

Ik heb het product nog niet ontvangen (probleem bij PostNL) maar heb al wel meer als twintig mails ontvangen om die producten te beoordelen, heel vermoeiend!

Top service !

Supersnelle levering. En top product geleverd.

Top !!

Vriendelijke website met goede prijs /kwaliteit verhouding en een snelle levering .

Prima verf shop

Prima producten, Bij deze webwinkel verf besteld voor mijn. Badkamer.

Snel geregeld

Zo als altijd, fijne site, duidelijk en snel geregeld

Snelle levering van een prima product

Ik was al bekend met de verf, het is een goed product, De levering was vlot, de volgende dag in huis.

Snelle en propere levering

Verpakking niet te groot zoals het hoort en binnenin heel goed beschermd tegen brute transport.

Doet wat het vraagt

Zie boven

Snelle en goede levering

We hebben nu een aantal keer besteld en zijn zeer tevreden. Ook de mogelijkheid om een juiste kleurenwaaier voor het gewenste product tegen borg per post te krijgen was zeer prettig. Niks op aan te merken.

De levering was goed

de bestelde artikelen waren netjes op de beloofde tijd geleverd en waren ook goed verpakt

Snelle levering , goede site

Besteld ,dag erna geleverd super tevreden

Razend snel geleverd

Niet te geloven hoe snel is de levering gegaan. Op een maandag besteld en minder dan 20 uur later stond het pakket bij mij. Alles zoals verwacht. Bedankt VerfBestelsite!

Niet frequente producten toch supersnel

Na een lange zoektocht naar bootvernis (lak) op de website van Verbestelsite.nl terechtgekomen. Zelf om kleine hoeveelheden aan particulier te leveren krijg je toch een supersnelle service om het bij u te leveren. Top.

Keurig verzorgde levering... enne... supersnel!

Keurig verzorgde levering... enne... supersnel!

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer