correct verstuurt zoals aangeboden

Zoals boven. alhoewel het lijkt of de verf over datum is gezien enige ingedroogde klonters en een harde aangekoekte laag onder aan het deksel.

super makkelijk en snel

Makkelijk online bestellen en de volgende dag al geleverd. Heel goed verpakt!

goed adres voor lak: snelle levering, goede prijs

Was op zoek naar kleur lak die we al hebben in ons huis. Op de website snel gevonden en goede prijs. Vrijdagavond besteld (zelfs paar minuten na deadline), levering volgende middag. Verf was goed aan te brengen en mooi resultaat. Enige jammere is dat ik liever een watergedragen lak had gehad.

Goed advies. Alles goed uitgelegd. Spullen snel thuis

Prïma

Snelle levering. Alles wat ik heb besteld zat in het pakket.

Beste webshop van de benelux

Ik heb alleen zeer positieve ervaringen met deze webshop

de juiste kleur, snel en netjes geleverd

tevreden

Ik heb regelmatig telf. Contact gehad met Joel. Door hem werd ik keurig geholpen, zowel in advisering alsmede de bestelling. Dank hiervoor.

compleet en tijdig geleverd

gemakkelijk besteld en compleet en tijdig geleverd

Uitstekende ervaring, snel, efficient en onverwacht

Gebeurt niet vaak dat ik een bedankje schrijf. Maar binnen dag perfect geleverd. En dat op eennzondag. Dank!

prima service

goede correcte adequate afhandeling

goed bedrijf

snelle levering en correct

Fijne site en correcte levering.

Zeer levering en goede productkwaliteit

Steeds snel en correct...

Goede en vlotte service

Mooi materialen

Zeker in orde

Is zeker in orde, had enkel een mail van betaling verwacht. Dus was tot levering niet zeker of de betaling ok was. Product is zeker is zeker goed!!

Makkelijk bestellen, snel geleverd, goed verpakt. Perfect

Zie boven

Ben tevreden snelle levering

Gezellig

Het ging ontzettend goed

Het is een makkelijke bestel systeem, goed overzichtelijk echt een aanrader.

Goede coating en snelle levering

Ik heb badkamercoating aangebracht op de douchevloer. De primer bleef erg plakkerig na een belletje werd mij verteld dat ik er toch overheen kon coaten Dit is uiteindelijk goed gelukt. Daar overheen antislipcoating gedaan, weet nog niet of het toch nog glad is, want het moet nog 7 dagen uitharden. Heb ook nog de houten keldertrap er meegedaan en dat is prima gelukt. Jammer dat de blikken niet kleiner te krijgen zijn, ik heb bijna volle blikken over aangezien ik maar 2vierkante meter moest schilderen. Had een grijze kleur genomen ,maar die viel een beetje tegen, dat was mijn eigen schuld had ik maar een lichtere kleur moeten kiezen Al met al ben ik wel tevreden.

goed, netjes,snel

scherpe prijs

nvt

Snelle en goede service

Op dinsdag besteld, dag later in huis. Site makkelijk te gebruiken met duidelijke info

Levering zoals beloofd.

Levering ok. Producten nog niet gebruikt, maar dat zal wel ok zijn.

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer