Te late levering - na 5 dagen ontvangen

14-6 om 14.58 bestelbevesting ontvangen, krijg 17-6 mail dat 18-6 geleverd wordt - krijg 18-6 Mail dat verzonden is ?? en dat 19-6 geleverd wordt. Dat is 5 dagen na bestelling en niet zoals op site staat de volgende dag. Heeeel vervelend als je er op staat te wachten, we hebben bij u besteld ivm snelle levering, komt dus niks van terecht

Goede kwaliteit en service

prima olie

Prima geregeld, alleen deze keer heeft DHL denk ik de doos niet rechtop gehouden want er is olie gelekt in de verpakkings zak.

Netjes en snel geleverd .

Duidelijke webshop, zeer goed verpakt en heel snel geleverd.

Snelle levering gekookte lijnzaadolie

Prima verpakt en service, reageren snel ivm PostNL servicepunt kon ik naar het juiste adres gaan. PostNL had geen afgeleverd status doorgeven. Ga zeker opnieuw bestellen.

toppie

snelle bezorging !

juiste productvermelding

snelle bezorging

Snel en goed

Verf is supersnel geleverd en héél veilig ingepakt.

Snelle bezorging, goed verpakt! Prima voor elkaar. K had echter graag wat meer produktinformatie gehad. In dit geval graag de kleur groen meer omschreven of afgebeeld.

Duidelijke website & snelle levering

Na reeds meerdere bestellingen gedaan te hebben, had ik een ‘spoedje’ op vrijdag avond voor een primer die ik ECHT de dag erna nodig had….om 21:26u besteld = nog steeds de volgende dag geleverd = TOP!!!!

Super snel in huis

Goede omschrijving van het product met duidelijke uitleg en volgende dag in huis

Snelle leverIng

goed!

Prima service binnen 1 dag geleverd!

Had grondverf besteld volgende dag in huis, dat noem ik nog een TOP!

Werkt goed

Doet wat het moet doen

super assortiment+snelle verzending

wat leuk deze verkoop side te ontdekken de moderne tijd ,je verf producten kiezen uit het grote assortiment en dag daarna worden ze al bezorgt aan de deur,wat een service ,tot nog eens ,wat een ervaring rijker

Goed product. Supersnelle levering

Op zoek naar een rubbercoating om de vloer van mijn bus mee te behandelen. Gevonden bij deze site. Besteld en de volgende dag in huis. Top. Ik vind de coating geweldig. Goed te verwerken, je kan een dikke laag aanbrengen zonder dat het uitloopt of gaat hangen. Redelijk snel droog voor een tweede laag. Heb gelijk nog een blik besteld

Snelle levering, goede opvolging bij problemen

Positief

Kan niet verbeterd worden.

Snelle levering.

Prima en snel

Prima en snel

Snelle levering en pot verf kwam perfect aan

goede klanten service

Snelle reactie van klantenservice.

Alles vlot verlopen

Goed geregeld allemaal.

Perfect verpakt geleverd

Snel en perfect gezekerd met klipjes geleverd.

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer