Snel en prijs kwaliteit is super.

Z

Goede verf voor een nette prijs.

Erg snel geleverd en een zeer nette prijs voor goede kwaliteit verf.

Kan verf niet retourneren

Voor een groot bedrag aan verf gekocht. Uiteindelijk 2 blikken over, ongeopend en niet gemengd oid. Maar ik kan ze evengoed niet retourneren helaas . Slechte service wat mij betreft.

Levering conform afspraak

Uitstekende service

Ik ben telefonisch heel goed geadviseerd en de optie om een "leen-kleurenwaaier" te gebruiken is een hele fijne service.

Goed geregeld

Snelle levering. Duidelijke informatie gebruik.

Levert hetgeen dat je ziet in de webshop

Snelle levering en correcte afhandeling.

prima!

goede producten, snelle levering, scherpe prijzen

goed en tevreden

goed en tevreden

Top en vlotte levering en natuurlijk gratis !

Vlotte webcite en betalings mogelijkheden en goede keuzes en vlotte gratis levering!

Snelle bezorging van mijn bestelling en perfect verpakt.

Verschillende keren besteld en snel in huis. Product is goed verpakt.

Zoals afgesproken is er op Tijd geleverd.

Snel en correcte afhandeling

Gemakkelijk bestellen, snelle levering, geen negatieve opmerking. Zeer tevreden. Top.

Geweldig gemakkelijk en super snel geleverd

De leverancier die meedenkt

Ik bestelde reflecterende coating voor op het dag. Nauwelijks een dag nadien besefte ik dat ik ook de primer nodig had. Ik plaatste dus een tweede bestelling. Niettegenstaande ik twee verschillende bestellingen had gedaan, kwam alles netjes samen aan per koerier. De verpakking was even professioneel. Snel efficient, duidelijke website.

Super kwaliteit goede prijs!

Kwaliteit was er goed van de geleverde 2k vloercoating en de prijs was erg aantrekkelijk. Handig dat je echt relevante producten in de winkelmand ziet zodat je die direct kunt toevoegen. Het is upsell maar goed het klopt wel bij het product dus maakt het ook handig! Levering zeer snel en duidelijke berichtgeving hierover. Aanrader als je dus verfspullen nodig hebt.

Dik tevreden

Gewoon prima afgehandeld

Uitstekende kwaliteit en service!

De bestelde verf is van zeer goede kwaliteit, de levering gebeurde zeer snel en mijn vragen werden zeer snel en correct beantwoord.

Snelle levering, prima verpakt

De bestelling kreeg ik de volgende middag al geleverd, supersnel. En de blikken zijn veilig en stevig verpakt.

Wat een super service!

De vakkundigheid en service zijn uitmuntend te noemen. Dat zie je niet vaak meer tegenwoordig. Snel, accuraat en betrouwbaar en dat voor een scherpe prijs. Een dikke 10!

Fijne ervaring met dit bedrijf.

Gezien besteld en snel geleverd .goed product

Goede service - levering 1 dag later dan "beloofd"

Vriendelijke en efficiente werkwijze tijdens telefonisch contact omtrent vorige leveringen. Info nodig voor nieuwe bestelling te plaatsen.

Probleemloze en vlotte transactie

Goed verpakt, heb de verf nog niet gebruikt.

Ik heb nog steeds mijn geld niet terug na retour bestelling 6 dagen geleden.

Ik heb nog steeds mijn geld niet terug na retour bestelling 6 dagen geleden op eigen kosten a 7,25 euro.

Superbedrijf

Altijd supersnel geleverd en kwaliteit

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer