Fijne side

Wat betreft; verf nog niet gebruikt

uitstekend

snelle levering goede beschrijving produkt voldoet aan vewachting.

Geweldig product

Ik heb mijn werkplaats met kale betonnen vloer eerst in de primer gezet met de ruwol 2k primer. Daarna 2x afgelakt met de ruwol 2k epoxy coating en het resultaat is fantastisch. Mooie producten met een goeie prijs kwaliteit verhouding. Eenvoudig in gebruik.

Snel besteld en goed verpakt

Spijtig dat er ondanks de heel goede verpakking toch 1 metalen pot "Harde lak" lekkende was. Gelukkig zat de pot nog in een plastieken zak. Voor de rest, heel tevreden over de snelle levering. Over de kwaliteit van de producten zelf kan ik nog niets melden.

Zeer klantgerichte organisatie met vakkundige medewerkers en uitgebreid aanbod

Verfbestelsite heeft ons goed geholpen en geadviseerd. We hebben 2K epoxy coatings aangebracht op vloeren in 2 appartementen en een trappenhuis. Resultaat is erg mooi. Let wel op dat de ondervloer echt droog is. De verf laat los en vormt bobbels.

Keurig op tijd met gewenste product. Gewoon gedaan wat men heeft gezegd.

Kortings-code werdt niet herkend.

Ik kreeg een kortingscode voor de eerst volgende bestelling. Helaas werkte de toegestuurde code niet bij de volgende bestelling. Een beetje jammer. Daarom geef ik deze beoordeling een 7. Verdere afwikkeling van de bestelde producten een beoordeling 10.

goede bestelling snel geleverd

ik ga jullie webpagina nog even na kijken wat jullie allemaal hebben ik ben Zzp dus heb heel veel verschillende werkzaamheden kijk maar op www.vandennoortbouwenadvies.nl

Top geregeld: s avonds besteld, volgende dag in huis!

Goede website. Duidelijke bestelling. Aflevering in stevige verpakking. Alles zoals je het zou verwachten.

Goede kwaliteit.

Super snelle levering en erg goed verpakt!! Al meerdere malen besteld en altijd correct geleverd!! De kwaliteit is ook erg goed. Een aanrader!!

vandaag om 19 uur besteld,de dag nadien netjes geleverd en keurig ingepakt tegen lekken . Doe zo voort

De artikelen zijn er. Dat is gelukt, maar daar heb ik ook voor betaald.

De artikelen zijn aangekomen. Dat was ook de bedoeling en daar heb ik voor betaald. Niets bijzonders.

Positief

Prima geleverd, fijn dat je ook voor de avondbezorgoptie kunt kiezen. Het was keurig ingepakt. Nog niet gebruikt maar tot nu toe alleen maar positief.

Prima, handig en duidelijk, vlot.

Daarvoor heb ik nog te weinig besteld...

Goed product - zoals verwacht

Snelle levering.

Probleemloze koop.

Veel keuze en snelle levering

Goed bedrijf snelle service

Service en levertijd

Niks mis mee

Netjes en goed verpakt afgeleverd

we hebben gekregen wat we hebben besteld in korte tijd

Super primer

Fantastische klantendienst

De epoxy verf is van uitstekende kwaliteit. De verf was geleverd in de verkeerde kleur. Na een kort telefoontje werd onmiddellijk de juist kleur verzonden!

Ik heb een heel positieve ervaring met verfbestelsite

Het aanbod is geweldig en na het kiezen van de verf is het super snel verzonden en geleverd, echt ongelooflijk Echt een aanrader

Goed spul

Snelle levering tegen goede prijs

Snelle levering van bestelde producten.

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer