prettige kennismaking

voor een eerste bestelling ,goed meegevallen

Tevreden

Zeer tevreden makkelijk spullen vinden en supersnel geleverd too

Duidelijke beschrijving op de site. Met tip voor zelfde, goedkopere verf.

Ik had gekozen om een verfbus af te halen op de locatie in Deventer omdat ik daar dikwijls bijkans langs rij. Spiksplinternieuw pand, vlak aan de snelweg. Was even zoeken voor de juiste deur (bewegwijzering was nog niet helemaal op orde). De vriendelijke medewerker vroeg of ik voor het afhalen van een pallet kwam:-) of voor particulier. Maar mijn pakketje met 1 verfbus stond mooi ingepakt al klaar.

Prima service!

Er was iets niet helemaal goed gegaan met de verf,en dit is prima opgelost door het bedrijf!

Goede levering

Na bestelling volgende dag al in huis. Goed verpakt

Super goed

Zeer goeie verf en vlot geleverd

snel bezord

de verf die besteld is was er vlug en netjes en ook heel goed verpakt

Keurig en snel.

Top verf!

De grindtegels van ons terras met Ruwol betonverf geschilderd. De verf met 1 dag netjes geleverd gekregen. Ga hier voortaan al mijn verf bestellen.

Goede PRijs, Snel geleverd, goed verpakt. Top!

Goede site. Snel geleverd en goed verpakt, Prima prijs. Top

Deze mensen doen en leveren wat ze beloven, gewoon goed.

Ik heb de producten bij deze mensen besteld en de volgende dag werd het geleverd en precies zoals het was afgesproken. Gewoon goed.

weer tevreden

Dit keer had ik geen verf maar houtteerlook besteld. Het is een fijn product, makkelijk te verwerken en dekt goed. Prijs/kwaliteit is prima en bovendien snel geleverd

Klantvriendelijk en maatwerk!

Ik had betonverf nodig in een specifieke kleur. Doordat je kunt kiezen uit het kleurenspectrum van vele merken, is het geen probleem om een geschikte te vinden. Dit kiezen gaat vrij simpel. Of de verf goed is weet ik nog niet. Ik gebruik hem pas over een paar weken. De bestelling is vlot bezorgd en goed verpakt. Ik vond de prijs oké.

De verf is geweldig, de service niet geweldig.

Wanneer je belt voor het advies van een productspecialist krijg je doodleuk te horen, lees maar online. Coulance bestaat ook niet want bij alles wordt er geschaard achter "moet je ook onder aan een pagina een hyperlink aanklikken, pdf. downloaden (en dáár vindt je eigelijk de informatie pas die essentieel is).

Goede ervaring

Verzendkosten wel erg duur

Oke

Prima snel geleverd

Fijn en goed product

Fijn en goed product. Verzending was op tijd Prijs was oké

Heel snel geleverd ( hier in België) en een superproduct om mee te werken.

Erg snel geleverd, heel goed verpakt. Kleur wijkt iets af dan verwacht maar wel acceptabel. In gebruik erg fijn.

Alles is heel snel te vinden op de site, snelle levering en uitstekende kwaliteit

Zeer professioneel

Snelle antwoorden op mijn vragen waardoor ik ook snel kon beslissen om mijn bestelling te plaatsen

Ik had vragen over de mogelijkheden voor de coating voor een zwembad(je). Ik kreeg meteen de juiste persoon aan de lijn die me uitstekend uitgelegd heeft wat de mogelijkheden waren, en hoe ik dat allemaal vervolgens moest gaan toepassen. Het bestellen van de producten was eenvoudig en snel online te doen en door de levering, de volgende dag, kon ik gelijk verder met mijn werkzaamheden!

Goede verf en snelle levering.

Goed assortiment met veel merken en alle kleuren.

snel en prima verf

aanrader

Snel en makkelijk besteld

Goed verpakt verzonden.

Ik ben over de verfbestelsite op zich best tevreden, maar ik zou toch voor een andere koeriersdienst kiezen want post nl is niet netjes met het afleveren, ik zit te wachten op het pakketje, krijg een mailtje dat ze mij niet konden bereiken ik heb die hele post nl niet op mijn pad zien komen, conclusie 2 dagen verder kan ik het alsnog ophalen in het dorp verderop.

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer