Goede en snelle levering

Goed verpakt

Super . Bedankt voor de snelle levering

Super verf en snelle levering !

Ik heb nu een paar keer bij u verf en lak besteld en iedere keer ben ik zeer tevreden zowel de snelle bezorgtijd en levering als de kwaliteit van de artikelen.

Nog te vroeg om kwaliteit te beoordelen

Hallo, de kwaliteit van de verf kan ik nog niet beoordelen omdat we nog bezig zijn met verven maar na amper 3 uur was de verf al niet meer bruikbaar alhoewel we de gebruiksaanwijzing goed gevolgd hebben. Dit is toch een groot minpunt! Vriendelijke groeten, Karin Goossens

correcte levering en goede correspondentie

Zie bovenstaande. Ik heb nog maar 1 levering gehad, dus meer ervaring heb ik niet.

Altijd op tijd en goed geleverd

Super sevice

Duidelijke omschrijving op website, voldoende technische informatie te vinden over product da je wil aankopen.

Duidelijk en snel

Overzichtelijke website en snelle bezorging. Fijn dat er bij de producten een uitleg staat hoe te gebruiken. Aanrader

Goede producten, snelle levering

We hebben hier beits besteld. De prijs was hier na vergelijking met andere websites het beste. Het product was er snel. Goede service

gewoon goed

snelle service en doen wat er belooft wordt

service prima

ondanks dat de service perfect is voldoet de verf niet.

Makkelijk bestellen, snelle levering.

Betrouwbaar en snel geleverd

Ruim assortiment. Ik kwam tijdens mijn schilderklus verf te kort. Op Verfbestelsite.nl einde van de middag besteld en volgende dag direct geleverd! Erg fijn! Een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Besteld en snel bezorgd top bedrijf

Heb er verf besteld op bv maandag en de. volgende dag had ik het al in huis. Snel en top

Precies zoals het hoort

Precies gekregen wat ik besteld heb erg tevreden

Als jij vraagt, draaien zij!!!

Er was iets verkeerd gegaan met een zending, maar daar werd meteen adequaat op gereageerd. Hier moet je zijn; hier moet je wezen!!!!

Mijn eerste keer bij verfbestel site besteld. Vond gelijk wat ik zocht en tegen een hele schappelijke prijs. Ondanks enkele reviews over het te vertraagd leveren had ik de verf binnen twee dagen binnen. Nog geen tijd gehad om het te gebruiken maar dat zal binnenkort zijn. Gr

top bedrijf

snelle levering top verf voor een lage prijs

Nvt

Correcte snelle levering

De lijnolie gaf de betonvloer een donkere mooie glans. Maar ik heb de instructie van de website niet goed opgevolgd. Te veel laten liggen. Wat zijn de tips van jullie om het plakkerige er van af te krijgen. Ik heb al een professioneel schrobmachine gehuurd waardoor het al beter is.

leuke overzichtelijke site.

bitumen goot coating besteld deze was supersnel geleverd . een aanrader om te bestellen hier.

Goeie ervaring

supper blij

supper snelle levering en supper beits precies de kleur die wij mooi vinden. ik denk (weet het haast wel zeker) dat er nog wel wat besteld gaat worden bij verfbestelsite.nl

Nering Bogelweg 123

7418 HJ Deventer