goede service

Goede kwaliteit en snelle levering

Snelle levering en goed verpakt. Ook met het product zeer tevreden.

Snelle bezorging beits

De bestelde beits kreeg ik snel geleverd en tegen een goede prijs.

Een aanrader.

Prijs kwaliteit prima. Snelle en correcte levering.

Vlot en correct

Vlot en correct

goed goedkoop en heel snel geleverd

alles overzichtelijk en de prijs is zeker een aanrader

Zeer snel geleverd

Nog niet geprobeerd

Slechte kwaliteit; slechte service; kleurstelling klopt niet

Kwaliteit: slecht. We hebben de gebruiksaanwijzing meer dan nauwkeurig gevolgd. Er is zelfs nog telefonisch contact geweest met de verkoopafdeling omdat de verf niet mooi opdroogde en de kleur totaal anders was dan we hadden besteld, nl mintgroen ipv lichtgrijs. NB een standaardkleur die aanbevolen wordt door deze site. Ondanks onze argumenten en foto's (die de kleur natuurlijk niet exact weergeven , dat is algemeen bekend) hield de verfbestelsite echter voet bij stuk. Op ons verzoek om de conclusie zelf te trekken en langs te komen wordt geen gehoor gegeven. We moeten de spullen op eigen kosten terug sturen en als we gelijk hebben dan krijgen we de verzendkosten terug. Dit is de omgekeerde wereld! Intussen begint de verf op verschillende plekken los te laten en door te schemeren, ondanks dat we een voorstrijk hebben gebruikt en de vloer tweemaal hebben geverfd. Er is ook enkele dagen niet over de vloer gelopen, daarna alleen op sokken op slechts een paar plekken. Helaas mocht niets van deze inspanningen baten. Ons advies is dus: NIET KOPEN.

Duidelijk

Duidelijke site, snelle levering

Gewoon snel en goed!

super een 9

goede afspraken

Top goede prijs-kwaliteitverhouding en supersnelle bezorging

snel

prima levering

Een snelle en goede verzending met goede producten

Snel geleverd en heel goed verpakt. Top!

Snel geleverd en heel goed verpakt. Top!

Snelle levering en top service!

Ik had twee blikken verf besteld van 5L. Een van de blikken was open geraakt tijdens transport en hier was ongeveer 1L uit gelopen. Hiervan melding gemaakt en de volgende had ik een nieuw blik binnen. Top service en super snelle levering!

Vlug geleverd top verf goede uitleg

Was snel inhuis

Goed product en snel geleverd

Vriendelijke dame aan de telefoon, die alles goed uitlegde.

goede kwaliteit snelle levering

goede kwaliteit snelle levering

fantastisch resultaat

een goed product is makkelijk te verwerken en heeft een mooie kleur echt een aanrader

Zie hier onder

Mijn bestelling was niet op voorraad maar ze boden mij een ander alternatief super

Geweldige service

Snelle service. Duidelijke site.

Overzichtelijk maar levering laar op zich wachten.

Overzichtelijke site .kan verder nog niet over oordelen afwachten op m'n bestelling.

Correcte en snelle levering

Nering Bogelweg 123