snelle en perfecte levering

ruime keuze, netjes verpakt en zeer snel geleverd

Waar voor je geld.

Snelle levering en netjes verpakt

Strak verpakt en zeer snel geleverd. Middags besteld en de volgende dag al geleverd

Vlotte afhandeling van de bestelling

+++

Misschien niet zoveel producten, wat erop staat is prma

Prijs/kwaliteit verhouding ++

Goeie service

Ontving bestelde snel en goed verpakt in huis.

vraag later heb de lak nog niet gebruikt !

Op internet ruime keuze ook bekende merken , maar heel duur t.o.v. U Jachtlak (geen idee) ik vermoed ook zeer geschikt om onze houten tafel te lakken , ik denk perfect voor onze etenstafel wij morsen veel en gebruiken onze tafel ook als knutsel en werktafel , dus moet bestand zijn tegen allerlei vloeistoffen , ook de prijs was heel prettig voor onze beurs (A.O.W.) als wij goede ervaring hebben met Uw lak zal ik zeker als iemand mij vraagt , U zeker aanbevelen Met vriendelijke groet Frits Been

Prima en snel

De beits was precies als ik had gehoopt en het werd sneller geleverd dan ik had verwacht

snel correct voordelig

binnen correcte timing besteld - product voldoet aan verwachting

snelle levering, prima product

Snelle levering, prima product.

Snelle levering.

Levering was goed verpakt en snel.

OK

(niet om te zeuren of te klagen, enkel ter informatie:) Leuk, die sticker "This side up" op de zijkant, alleen: de pot stond niet rechtop maar lag plat in de doos, en de bovenkant had blijkbaar een klap gekregen - er zat een (lichte) deuk in, één van de sluitingsklemmetjes zat niet meer op z'n plaats, deksel sloot niet meer 100 %. En een half litertje beits eruit gelopen.

Ik was niet helemaal tevreden

Alles was in orde behalve de topcoating voor het zwembad pakte niet goed uit. Alle instructies heb ik nageleefd, maar toch werkt de coating na 20 minuten als een soort gel. Ik had dus niet genoeg tijd om het zodanig uit te smeren en dat vond ik erg jammer. Ik moet dus daarom achter een nieuwe coating aan. Voor de rest was ik tevreden.

goede service

snelle afhandeling van de bestelling

snel op tijd

snel op tijd binnen goed spul

Goede site met productinformatie. Snelle levering. Elke keer weer.

Goedkoop en snelle levering

Product nog niet gebruikt

Snelle levering van het gewenste product

Snelle levering van het gewenste product

Super. alsook de beits

Super snel geleverd. en goede beits.

Snel geleverd.

Na bestellen snel binnen. Heel tevreden met het geleverde. Kelder muur blijft droog. Helemaal top

prima, snelle levering.

prima snelle levering.

gemakkelijke bestelling en vlotte levering

Goede en gemakkelijke bestelling, alles helder en duidelijk. Vlotte levering en nette bezorging. Verf en hulpmiddelen van goede kwaliteit. Kortom voor herhaling vatbaar.

onprettig

Ik heb daar idd wat besteld, foto correspondeert niet met de werkelijkheid, en zie dat niet als verwarrend maar als misleidend. Het mail contact ervaar ik als dikke middel vinger. Mvg G. Vennema

Snelle levering / goede prijs kwaliteitverhouding

Snelle levering / goede prijs kwaliteitverhouding