Response from the business owner
Aan: Politie Nederland 08-09-2025
Onderwerp: Melding en verzoek tot onderzoek – vermoeden van fraude door mevrouw Heike Kranz
Geachte heer, mevrouw,
Onder verwijzing naar uw ontvangstbevestiging met referentienummer 250908- PS377315746 wend ik mij tot u met betrekking tot een mogelijke fraudezaak.
De volgende persoon heeft een bestelling geplaatst via onze webshop:
- Naam: Heike Kranz
- Adres: Unterer Paspelsweg 11, 6830 Rankweil, Vorarlberg, Oostenrijk - Telefoonnummer: 00436802046151
- IBAN: AT743742200007231509
Na het plaatsen en betalen van de bestelling heeft betrokkene de ontvangen producten zonder voorafgaande toestemming aan ons retour gezonden. Bij ontvangst bleek é é n van de artikelen beschadigd te zijn. Desondanks heeft mevrouw Kranz ons onder druk gezet om het volledige aankoopbedrag terug te storten. Ondanks de schade en de ongeoorloofde retourzending hebben wij het bedrag volledig terugbetaald.
Door deze gang van zaken hebben wij [inancië le schade geleden, en bestaat het vermoeden dat sprake is van bedrieglijk handelen en consumentenfraude.
Wij verzoeken u deze zaak in onderzoek te nemen en ons te informeren over de mogelijkheden om het bedrag van het beschadigde artikel terug te vorderen, dan wel verdere (strafrechtelijke) stappen te ondernemen tegen mevrouw Kranz.
Met hoogachting, Team Facepaintshop