Love it. Thanks
I´ve been customer for many years and facepaintshop is and w´ll be always my first choice.
Fijne hulp en advies en zelfs nog meer dan dat op een geduldige, kundige en eerlijke manier. Heel fijne ervaring.
Problemlos, schnell und das Geld wert. Wie immer.
Vlotte service
Goed contact, mooi assortiment
Voor de eerste keer besteld en ben erg tevreden. De glittergel is erg mooi, blijft goed zitten en is ook goed te verwijderen. De levering was ook snel en netjes.
Altijd super goed geholpen en hele fijne producten en heel veel keuze!
Super hoe snel het product thuis is.
conform bestelling en op tijd geleverd; daar heb ik niets aan toe te voegen
Sehr gutes Sortiment, für jeden was dabei. Auch ins Ausland schneller Versand. Sehr guter Service, Anfragen werden sehr zeitnah beantwortet, Anregungen werden umsetzt. Einfach rundrum toll, vielen Dank!
Snelle correcte levering
Snel verzonden
Eerder wat besteld bij een andere schmink webshop. Facepaintshop heeft weer heel veel andere merken, fantastisch! Pinpuntjes: Ik vind het soms lastig om dingen te vinden omdat er zooo veel moois is. Ik persoonlijk hou er meer van als er veel subcategorieën zijn in een webshop. Ik heb een basic strokes guide besteld. In de omschrijving op de site mis ik de benodigde penselen. Ik heb nog niet veel "goede" penselen en zou waarschijnlijk een aantal penselen hebben meebesteld als ik wist welke gebruikt worden in de guide.
Beste Christa, Bedankt voor je leuke beoordeling. Het is bijna niet meer mogelijk om met 7000 verschillende producten te werken met subcategorieën. Dan krijg je veel te veel categorieën. Wat betreft de penselen , de ene klant wilt ze graag wat groter hebben tov de andere klant. Mocht je advies willen hebben dan kun je ons altijd bellen of naar onze fysieke winkel komen.( onder het genot van een lekkere koffie.) Team Facepaintshop
Uitgebreid assortiment, snelle levering. Ik miste wel het ‘persoonlijke’, wat ik anders wel ervaar bij andere sites: een bedankkaartje, een bijgevoegd briefje of dergelijke.
Bedankt Daphné voor je feedback. Door drukte kan het zijn dat we inderdaad een bedank kaartje hebben achtergelaten . dus bij deze nogmaals bedankt. Voor een nog persoonlijker gevoel te krijgen adviseer ik U om naar onze fysieke schminkwinkel te komen. Dit hebben andere sites niet maar wij wel. Graag tot live onder het genot van een lekkere kop koffie. Team Facepaintshop
Mijn bestelling bij facepaintshop is altijd lekker snel geleverd….super fijn….
Snelle verzending en mooie producten. Verzending vind ik wel iets te kostelijk voor een dienst die in Nederland zit…
Beste, Bedankt voor uw reactie. Helaas kunnen wij niets aan de prijzen van de verzendkosten doen. Wij hanteren de prijzen die ook aan ons doorberekend worden. Als U boven de €75,00 besteld dan is verzending naar België gratis. Fijne dag Team Facepaintshop
Ik vind alleen lastig dat op berichten geen facepaintshop te refereren is. Maar een naam
Wat een online keuze, zo veel. Uiteindelijk een starter set van diamant fx gekozen. Deze werd super snel en liefdevol verstuurd. Plan voor de toekomst: uitstapje naar de fysieke winkel.
Groot assortiment, mooie producten, reageren snel op vragen per mail, zijn makkelijk bereikbaar en het zijn erg vriendelijke en behulpzame mensen. Ik koop hier graag mijn schminkspullen.
Merry christmas!
Ich bin mit den Produkten sehr zufrieden! Der Service ist auch sehr gut und freundlich! Nicht immer kann ich bestellen, was ich möchte, da so manches oft nicht vorrätig ist, doch Geduld lohnt sich. ;-)
vielen Dank für die schnelle und zuverlässige Lieferung. ich werde euch auf jeden fall weiterempfehlen und weiterhin bei euch bestellen
Large choix, envoi rapide, accueil chaleureux au magasin, service après-vente sur le site très réactif, petit geste commercial qui fait plaisir :-)
Sorry voor het misverstand
Beste , Jammer dat je ons negatief beoordeelt op 15 December 2022 Het schijnt dat je al 8 dagen in het bezit moet zijn van je bestelling. Ik denk je de negatieve review hebt ingevuld bij de verkeerde webshop. Je geeft aan je pakket niet ontvangen te hebben. Echter wij hebben gekeken en je pakket is al op 7 december afgeleverd. Graag willen we telefonisch in contact komen met je ! Je hebt op 2 December besteld en op 7 December is je bestelling afgeleverd . Het gaat om 1 bestelling en deze is afgeleverd. Zie onderstaande gegevens van de post.nl De reis van je pakket 7 december 15:40 Zending is bezorgd Bezorgd op 7 december 15:40 7 december 11:22 Bezorger is onderweg 7 december 8:44 Zending is gesorteerd Team Facepaintshop
Original review
Ik zit al 2weken te wachten op mijn bestelling