Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen over het algemeen een positieve winkelervaring met snelle verzending en zorgvuldige verpakking. Er wordt melding gemaakt van af en toe voorraadproblemen, maar de communicatie blijft duidelijk en behulpzaam. Klanten waarderen de betrouwbaarheid en servicekwaliteit. Kortom, de feedback wijst op een sterke reputatie op het gebied van waarde en klantenondersteuning.
Mijn stof was niet op voorraad. Krijg ik net mailtje dat het een weekje duurt, als ik de bestelling wil annuleren, is dat mogelijk. Keurig, dat dit netjes gedeeld wordt. Ik heb een week gewacht en daar was het pakje. Goed en netjes verpakt. Top service.
20 April 2026
Monique
Hoofddorp
prima zoals gebruikelijk bij N&N
3 January 2026
Jan
AMSTERDAM
Mooie dikke stof, snel opgestuurd
18 August 2025
Elisabeth
Zeeuwsch Vlaanderen
Goede klandizie
14 July 2025
janneke
Leiden
Aan te bevelen wanneer je geen haast hebt.
5 July 2025
Zeer snelle levering !!!
8 August 2024
Jos Einig
ROERMOND
De bestelling was iets langer onderweg, maar het wachten waard; echt een mooie lap kunstleer, volledig volgens verwachting!
10 July 2024
Alita
Overijssel
Mooie stof snelle levering en acceptabel e prijs
8 July 2024
Aviva
Halsteren
Snel verzonden, goede kwaliteit, eerlijke prijs, op maat gesneden zoals verzocht.
29 June 2024
Just
Winterswijk
In het pinksterweekend stof besteld, makkelijke site, betalen ook geen gedoe. Ik kreeg alleen geen track en tracé of stof binnen. Even gebeld met de klantenservice, vriendelijk te woord gestaan en de volgende dag had ik de stof in huis.
29 May 2024
Audrey
Winsum
Prima service.
29 May 2024
J
Tilburg
Mijn pakket was niet aangekomen ondanks dat Post NL zei van wel. Irene en Nick hebben er alles aan gedaan om mij op de hoogte te houden van alles. Helaas kwam het pakket niet boven water, maar er werd een nieuw pakket met de stof aan mij toegestuurd. Vandaag in goede orde ontvangen. Super bedankt!
21 May 2024
Elly
Hilversum
Makkelijk te vinden en maakt waar wat er geschreven is.
4 May 2024
Meriam
Oosterhout
De zwarte katoen is echt diep zwart, precies zoals ik al hoopte. En ook de zwarte bruidstule is mooi! Ik hoop het te verwerken in een mooie quilt.
22 April 2024
Christina C.M. Huisman
Groningen
Volgens afspraak
15 April 2024
Jan
bergen op zoom
Perfect. De kleuren precies als aangegeven. Vlugge levering.
9 March 2024
Catharina v.d.Kimmenade
Mierlo
Zoeken, vinden & bestellen. En fijn als je aangeeft dat je je pakketje op bepaalde dagen wilt ontvangen, ze daar ook rekening mee houden. Prima dus!
25 February 2024
Peter
Leeuwarden
Goede kwaliteit en supersnelle levering
24 December 2023
Bianca
Alphen Aan Den Rijn
Ik had stof besteld. Werd keurig gebeld dat de kleur wellicht wat afweek. Op voorstel van N & N kreeg ik al heel snel 2 stalen toegestuurd. Mijn keuze doorgegeven en de juiste bestelling is heel snel geleverd. Wat een topservice! En dat terwijl mijn bestelling helemaal niet zo groot was.
7 November 2023
Marian
Putten
Goede service en goede stoffen.
4 November 2023
Panda
Breda
Gebleekte katoen besteld in een grote breedtemaat. Snel verzonden en communicatie met de winkel prima.
31 October 2023
René Vink
ALMERE
Prima service Goede prijs/kwaliteit
22 October 2023
janneke
Giethoorn
Stoffenwinkel aan de Albert Cuypstraat 146 - 148 in Amsterdam en een webshop met een ruime keuze aan vele soorten stoffen en fournituren.
Albert Cuypstraat 146
1073BJ Amsterdam