Pluspunten
De kleuren kwamen goed overeen met de foto's op de webshop en ook de structuur en uitstraling kwam redelijk over.
VerbeterpuntenWanneer bezorgen gratis zou zijn zou ik iets vaker wat bestellen. Ook zou bij sommige stoffen wat betere omschrijving kunnen staan of de stof mat of glanzend en met structuur of geheel glad is en van welke dikte.
Pluspunten
goede kwaliteit en prijs en een zeer snelle levering
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering
VerbeterpuntenHet gratis aan te vragen staaltje sloeg nergens op: Een streepje van 50cm en 1 cm breed voor een stof met afbeeldingen... daar kan je geen beslissing op baseren.
Beste mevrouw Verspeek, Bedankt voor uw recensie. De staaltjes zijn bedoelt om de kwaliteit van de stof te beoordelen. De afbeeldingen zijn goed te zien op onze website. Inmiddels zijn wij bezig om een stalencollectie te maken van bepaalde stoffen, waaronder de gobelin stof die u heeft besteld. Deze stalen hebben een afmeting van circa 5 x 10 cm. Wij hopen hiermee in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, N & N Stoffen
Pluspunten
Er wordt meegedacht met de klant. Telefonisch contact is prettig.
Pluspunten
Goede cumunicatie
Beste heer van Ekeris, Het klopt dat de zijkanten van dit type skai leer iets dunner zijn. Maar de totale breedte van deze stof is 147 cm. De bruikbare breedte zonder deze buitenranden is 141 cm. Wij hopen dat u goed uitkomt met het verwerken van de stof. Met vriendelijke groet, N & N Stoffen
Pluspunten
Helemaal blij mee kan ik weer verder met mijn droomdekentjes.nl voor de regenboogboom
Pluspunten
Goed telefonisch advies en zeer snelle levering!! Ook toen ik 5 minuten later terug belde weer vriendelijk geholpen, bedankt!
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit, erg vriendelijk personeel ook, maar dat merk je alleen ik de winkel natuurlijk
VerbeterpuntenIk had in de opmerkingen gevraagd om een staaltje van een andere kleur, diens helaas niet meegeleverd
Pluspunten
Great customer service. Good quality product.
VerbeterpuntenOne of my choices wasn't in stock. Maybe faster update on the website. The product was however back in stock within a few days.
Pluspunten
Mooie skai leer besteld. Snel geleverd top kwaliteit.
Pluspunten
Hele vriendelijke service, door verhuizing voor het eerst online besteld.
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering
VerbeterpuntenVoor een lapje katoen van een halve meter betaal je de verzendkosten van een pakket( 6,95) terwijl dat makkelijk in een envellop zending had gekund.
Hartelijk dank voor uw reactie. De verzendkosten zijn inderdaad hoog. Wij hebben deze aan kunnen passen naar €5,95. Kleine lapjes stof versturen wij helaas niet via brievenpost omdat dit weleens zoek raakt.
Pluspunten
snelheid en kwaliteit
Verbeterpuntenmisschien nog meer te verbeteren aan de website alhoewel deze al best goed toegankelijk is.
Pluspunten
snel geleverd, mooie kwaliteit, goedkoop
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Overzichtelijke website, snelle levering, goede prijs!
Pluspunten
Mooie collectie. Snelle service.
Pluspunten
Snelle levering, prima kwaliteit, goede prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Keurig op tijd afgeleverd.
Albert Cuypstraat 146
1073BJ Amsterdam
Stoffenwinkel aan de Albert Cuypstraat 146 - 148 in Amsterdam en een webshop met een ruime keuze aan vele soorten stoffen en fournituren.